Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Συνταγές

ANEΚΔΟΤΑ

Η πλούσια πεθερά είχε τρεις κόρες, όλες παντρεμένες.Μια μέρα αποφάσισε να τεστάρει την αγάπη των γαμπρών της.Έτσι πήρε τον πρώτο της γαμπρό και πήγανε για κουβεντούλα στις όχθες του ποταμού.Εκεί που περπατούσαν κάνει πως πέφτει άθελά της στο βαθύ ποτάμι και φωνάζει βοήθεια.Ο γαμπρός της χωρίς δισταγμό έπεσα στα κρύα νερά του ποταμού και την έσωσε.Την επόμενη μέρα έξω από το σπίτι του τον περίμενε μία κόκκινη Ferrari με ένα χαρτάκι που έγραφε:"Σε ευχαριστώ που με έσωσες. Η πεθερά σου..."Με τον ίδιο τρόπο τέσταρε και τον δεύτερο γαμπρό της.Κι εκείνος βούτηξε και κι εκείνος την έβγαλε απ' το ποτάμι.Κι εκείνον τον περίμενε μια κόκκινη Ferrari την άλλη μέρα έξω απ' το σπίτι του με το σημείωμα: "Σε ευχαριστώ που με έσωσες. Η πεθερά σου".Ευχαριστημένη η πλούσια πεθερά με τους δύο γαμπρούς επανέλαβε το κόλπο και με τον τρίτο της γαμπρό.Βουτάει λοιπόν στο ποτάμι, αλλά ο γαμπρός της χωρίς να το πολυσκεφτεί την άφησε να πνιγεί.Την άλλη μέρα έξω από το σπίτι του τον περίμενε μία κατακόκκινη Ferrari, μία ασημί Porshe Boxter και μία μαύρη BMW X-5 με το σημείωμα:" Σε ευχαριστώ που με έσωσες. Ο πεθερός σου..."

Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα: - "Γεια σας, έχετε σημαίες", λέει στον υπάλληλο. - Βεβαίως, κυρία μου, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..." - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;" - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!" - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... Γαλάζια!"

Ήταν μία γυναίκα που ο άνδρας της ήταν ναυτικός και τον κεράτωνε με όλους. Έλειπε λοιπόν ο άνδρας της σε ταξίδι, χτυπάει η πόρτα, ανοίγει η γυναίκα, ήταν ο γείτονας με κάτι σοκολατάκια.Πηγαίνουν στο κρεβάτι, αλλά μετά από λίγο ξαναχτυπάει η πόρτα.- Γρήγορα κρύψου, ο άνδρας μου, λέει η γυναίκα. Στην ντουλάπα, στην ντουλάπα! Ανοίγει την πόρτα και βλέπει έναν άλλο γείτονα με ένα μπουκέτο λουλούδια. Τον παίρνει στο δωμάτιο και κάνουν σεξ. Χτυπάει ξανά το κουδούνι.- Γρήγορα κρύψου, ο άνδρας μου! Κάτω από το κρεβάτι!Ανοίγει την πόρτα, και βλέπει έναν παλιό γκόμενο που δεν της είχε φέρει τίποτε.Πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζουν πάλι το σεξ. Ξαναχτυπάει το κουδούνι:- Γρήγορα κρύψου, θα είναι ο άνδρας μου, λέει η γυναίκα. Στο μπαλκόνι, στο μπαλκόνι!!Ανοίγει την πόρτα, και βλέπει τον άνδρα της.Τον παίρνει και πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζουν τα... προκαταρκτικά. Μετά από λίγο η γυναίκα σκέφτεται πως να βγάλει έξω τους γκόμενους.- Αγάπη μου, τόσο καιρό έλειπες, και ούτε ένα κουτί σοκολατάκια δεν μου έφερες...Σηκώνεται ο άνδρας και λέει:- Εχεις δίκιο... Αχ... Αγιε Φανούριε, φανέρωσε μου ένα κουτί σοκολατάκια.Τότε βγαίνει ο γκόμενος από την ντουλάπα: - Εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου, τα σοκολατάκια που ζητήσατε.Τα δίνει και φεύγει. Κόκκαλο ο σύζυγος!- Αγάπη μου, λέει πάλι η γυναίκα. Τόσο καιρό έλειπες και ούτε ένα μπουκέτο λουλούδια δεν μου έφερες.Σηκώνεται ο άνδρας και λέει: - Αγιε Φανούριε, φανέρωσε μου ένα μπουκέτο λουλούδια!Βγαίνει ο γκόμενος κάτω από το κρεβάτι και λέει:- Εκ μέρους του Αγίου Φανουρίου, τα λουλούδια που ζητήσατε... Τα δίνει και φεύγει. Ξανά μένει άγαλμα ο σύζυγος...Ο τρίτος δεν αντέχει, έχει παγώσει από το κρύο στο μπαλκόνι και αποφασίσει να μπει στο δωμάτιο:- Συγνώμη... Εκ μέρους του Αγ. Φανουρίου έρχομαι. Επειδή κλείνουμε στις 19:00, μήπως θέλετε τίποτε άλλο;...

Μπορούμε την πρόκριση

Την πίστη τους ότι ο Ηρακλής μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά το εις βάρος του 2-0, εξέφρασαν με δηλώσεις στον sportdog, οι Δημήτρης Γιάντσης και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Αμφότεροι παραδέχθηκαν ότι ο «Γηραιός» αιφνιδιάστηκε από τα δύο γρήγορα γκολ του Ολυμπιακού, αλλά τόνισαν ότι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ένα γκολ στην επανάληψη.
Γιαντσής: Έτσι είναι η μπάλαΈνα σχόλιο για το παιχνίδι;«Μπήκε πολύ καλά ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ. Είναι γεγονός ότι αιφνιδιαστήκαμε πολύ, γιατί δεν περιμέναμε να βρεθούμε τόσο γρήγορα πίσω στο σκορ. Στο β’ μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο σκορ ενόψει της ρεβάνς».Έχασες δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρεις...«Θα μπορούσα να είχα σκοράρει και να μείωνα το άγχος της ομάδας μου για τον επαναληπτικό, αλλά έτσι είναι η μπάλα., Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται».Στον επαναληπτικό τι βλέπεις;«Όπως και σήμερα, θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το 2-0 είναι ένα σκορ που μπορεί να ανατραπεί».

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών, λόγω.......

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει η ομάδα του Ηρακλή, καθώς κινδυνεύει με τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών, λόγω χρεών που έχει προς παλαιούς ποδοσφαιριστές!
Ο λόγος για τους Παναγιώτη Δρούγα (αγωνίζεται στην Κέρκυρα) και Σάκη Πρίττα (Άρης). Το ποσό που οφείλεται στους δύο παίκτες έχει επιδικαστεί και ανέρχεται στις 240.000 ευρώ. Ποσό που αν δεν το καταβάλλει η ΠΑΕ Ηρακλής, κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών στο τρέχον πρωτάθλημα.Εξάλλου σήμερα αναμένεται η απόφαση για χρέη της ΠΑΕ προς δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα της, τον Φάνη Κατεργιαννάκη και τον Γιάννη Παπαποστόλου.

Πανσερραϊκόs

Στον Πανσερραϊκό ο Γκουγκουλιάς
Σημαντική μεταγραφή για τον Πανσερραϊκό που ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιώργο Γκουγκουλιά. Ο 25χρονος επιθετικός του Άρη δεν υπολογιζόταν από τον τεχνικό των «κίτρινων», Ντούσαν Μπάγεβιτς, και υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 ετών με τα «λιοντάρια». Κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε μόλις τέσσερις συμμετοχές.Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο και θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΝΕ.

«Δεν απολογούμαστε»



Πεντράθα: «Τίποτα δεν έχει κριθεί»O τεχνικός του Ηρακλή Ανχελ Πεντράθα τόνισε: «Τους έκανε πολύ επικίνδυνους τους αντιπάλους ότι δεν είχαν παίξει πολλά ματς αυτοί οι παίκτες. Ηθελαν κάτι να δείξουν στον προπονητή τους. Το είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και δεν υπήρχε έκπληξη.Ηταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός στο α’ 10λεπτο, το σκορ μπορεί να είναι μικρό. Είχε πολλή δύναμη και εμείς ψαχνόμασταν. Στο β’ μέρος χάσαμε στην αρχή μια ευκαιρία με τον Γιάντση, που θα μπορούσε ν’ αλλάξει πολλά για τον επαναληπτικό. Η πρόκριση θα ήταν λίγο πιο κοντά. Δικαιούμασταν ένα γκολ. Βέβαια, τίποτα δεν έχει κριθεί, είναι μια ήττα, όχι καταστροφή, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να επαναπαύεται γιατί θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά στη ρεβάνς». Ο Ηλίας Πουρσανίδης, που αποθεώθηκε τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό που συνέβη, έπειτα από πέντε χρόνια που έχω φύγει από την ομάδα. Είναι σταθμός το ματς με την Τσέλσι. Φοβόμουν πιο πολύ το ματς στο Καραϊσκάκη. Θα το ευχαριστεί αυτό το παιχνίδι στο Λονδίνο και δίνω πολλές ελπίδες πρόκρισης. Σήμερα, έπαιξε καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια, ζήλεψα το παιχνίδι που έκανε. Εμείς διορθώνουμε παλιές πληγές». Ενας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος», ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε: «Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι άξιοι γι’ αυτό και παίζουν εκεί. Αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, αντιδράσαμε αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Κάθε φορά με χειροκροτούν όταν έρχομαι εδώ, ευχαριστώ τον κόσμο, αλλά σκέπτομαι τον Ηρακλή.Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του κόντρα στην Τσέλσι, δεν έχει να χάσει τίποτα, αλλά αντίθετα να κερδίσουμε πολλά. Δεν τον φοβάμαι εκτός έδρας τον Ολυμπιακό».
Ενας οπαδός του Ολυμπιακού έπεσε με το κεφάλι στο κενό που υπάρχει μεταξύ εξέδρας και αγωνιστικού χώρου. Στον άτυχο φίλαθλο τοποθετήθηκε αμέσως κολάρο για να ακινητοποιηθεί ο αυχένας του και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Περίπου 200 οπαδοί του Ηρακλή μπήκαν αργοπορημένα στο γήπεδο, περίπου στο 30' κι αμέσως ξεκίνησαν οι λεκτικές αντεγκλήσεις με τους αντιπάλους οπαδούς.