Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ:
Από την Ηγουμενίτσα του Νομού Θεσπρωτίας έως τους Κήπους του Νομού 'Εβρου
ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟΥ:
Μήκος 670 χλμ.

Ρέμος-«Βάσια» για τα 100χρονα




Η οικογένεια του Ηρακλή γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ημέρα της ίδρυσης του σωματείου και το κλίμα στους «κυανόλευκους» είναι εορταστικό. Στο πλαίσιο αυτό, τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ρέμος, όσο και ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Ηρακλή, Βασίλης Χατζηπαναγής, έδωσαν τις δικές τους ευχές.«29η Νοεμβρίου 1908 - 29η Νοεμβρίου 2008. Ενας αιώνας ζωής για το πιο λαμπρό κομμάτι του Αθλητικού Πολιτισμού της Βόρειας Ελλάδας, για το αθλητικό κόσμημα της Θεσσαλονίκης μας, τον Ηρακλή μας. Ολοι είμαστε συγκινημένοι από αυτή τη χρυσή, την υπέρλαμπρη επέτειο και θέλουμε από τα τρίσβαθα της ψυχής μας να καταθέσουμε τις πιο θερμές ευχές μας. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, πολύ πίσω, από τις αρχές αυτής της μεγάλης διαδρομής του ενός αιώνα, θα διαπιστώσουμε ότι ο Ηρακλή ουδέποτε πήρε ό,τι άξιζε, τουλάχιστον όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αυτού του μεγάλου Συλλόγου. Επιτυχίες υπήρξαν και καταγράφηκαν, αλλά εμείς του ποδοσφαίρου μένουμε με το παράπονο από αυτά τα. πρώτα 100 Χρόνια. Εύχομαι ολόψυχα, λοιπόν, ο επόμενος αιώνας να κρύβει μόνο πρωτιές και επιτυχίες για όλο το Σύλλογο και ιδίως για την ποδοσφαιρική ομάδα μας, που τόσο ανάγκη τις έχει και, που τόσο πολύ θέλει με αυτές να ξεδιψάσει τον κόσμο μας, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι στερήθηκε, είναι εδώ, δυνατός, ακμαίος, αποφασιστικός και μεγάλος. Πιστεύει και μάχεται, ελπίζοντας στην δικαίωση. Αποτελεί τεράστια και ιστορικής σημασίας τιμή για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου το να είμαστε στην διοικητική καθοδήγηση της ΠΑΕ σε τέτοιες στιγμές. Την ώρα , πού ο ένας αιώνας ζωής του Ηρακλή μας, δίνει τη σκυτάλη της ιστορίας στον άλλο. Αναλογίζομαι το βάρος των στιγμών και εύχομαι το καλύτερο για τον Ηρακλή . Χρόνια μας - ακόμη πιο - Πολλά, λοιπόν, γεμάτα επιτυχίες», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος. Από την πλευρά του ο «Βάσια», τονίζει: «Χρόνια Πολλά σε όλους μας, στην οικογένεια του Ηρακλή. Είναι μεγάλες αυτές οι στιγμές και σίγουρα είναι τιμητικό για έναν αθλητικό Σύλλογο να συμπληρώνει 100 Χρόνια ζωής και προσφοράς στον Ελληνικό Αθλητισμό. Γεροί να είμαστε όλοι και να απολαύσουμε τις δραστηριότητες όλων των Τμημάτων του Ηρακλή και κυρίως του ποδοσφαιρικού, με το οποίο είμαστε πιο συνδεδεμένοι, για πολλά ακόμη χρόνια. Και μακάρι ο Σύλλογος να είναι ισχυρός σε όλα τα επίπεδα ώστε να συμπληρώσει κι άλλον αιώνα ζωής και προσφοράς, ιδίως στον κόσμο, που τον στηρίζει. Στο ποδόσφαιρο είχαμε κάποιες σημαντικές επιτυχίες στον αιώνα, που κλείνουμε σήμερα, αλλά δεν ήταν αρκετές για το μέγεθος του Συλλόγου μας. Μακάρι ο επόμενος αιώνας να χορτάσει την δίψα των Ηρακλειδέων για διακρίσεις και στο ποδόσφαιρο. Χρόνια Πολλά, πολλά - πολλά περισσότερα».

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Καθρέφτη, καθρεφτάκο μου

-καλημέρα καθρεφτάκο μου
-καλημέρα ανθρωπάκο,αλλα δεν σε βλέπω και πολύ στα χάι σου σήμερα
-ε πώς να είμαι μ αυτά που ακούω και βλέπω?
-σε καταλαβαίνω,αλλά τις πταίει?

-δεν ξέρω καθρεφτάκο μου ,εχω μπερδευτεί στ αλήθεια..
-για στρέψε με στην τηλεόραση παρακαλώ
-ευχαρίστως,όλη η οθόνη δικιά σου
-μπά,μπά, κάργα ακίνητα βλέπω,μέχρι εκει που φτάνει το μάτι
-είναι της μονής βατοπεδίου
-και τι να τα χρειάζεται η μονή τόσα ακίνητα ?
-είναι κληροδοτήματα με χρυσόβουλα απο αυτοκράτορες
-μα αυτοκρατορία είσαστε ακόμα και δεν το ξέρω?
-δεν είμαστε πια, αλλά για δαύτους είμαστε
-ποιους εννοείς?
-κάποιους καλόγερους με μεγάλες τσέπες στα ράσα
-και δεν τους τα κατασχέσατε ακόμα,να τα μοιράσετε στο λαουτζίκο?
-μα είναι πρέπον να τους τα κατασχέσουμε?
-όχι μόνο πρέπον αλλά και επιβεβλημένο
-ναι αλλά υπάρχουν και κάποιοι κοσμικοί που τους σιγοντάρουν
-ε τότε ας φορέσουνε ράσα κι εκείνοι ,για να πάνε ασορτί με τους καλόγερους
-μα δεν έχουν να κερδίσουνε τίποτα αν φορέσουνε κι εκείνοι ράσα
-και γιατί παρακαλώ?
-γιατί έτσι κι αλλιώς, φοράνε ρούχα με μεγάλες τσέπες

“Πέρασε” από τις Σέρρες ο Πανθρακικός

Τη νίκη με 2-1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε στις Σέρρες ο Πανθρακικός κερδίζοντας τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδι που άνοιξε την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Κομοτηνής βρέθηκε να χάνει στο 48’ με γκολ που σημείωσε ο Καλί, αλλά ο Ριέρα στο 49’ και ο Ντιαλό στο 66’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια σε σουτ των Αμπουμπακαρί και Καλί, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μπανγκουρά στο 62’.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες να προηγηθούν. Αντίθετα, ο Πανθρακικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και εκμεταλλεύονταν τις αντεπιθέσεις.

Στο 9’ ο Μπανγκουρά με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Πανθρακικός απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με τον καλύτερο παίκτη του, τον Ριέρα να σουτάρει, χωρίς να βρίσκει το στόχο.

Ο Πανσερραϊκός έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 23’ με τον Καλί να τραντάζει το δοκάρι του Βρονταρά, ενώ στο 29’ ο Γεωργιάδης δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ. Μετά από κόρνερ του Αμπουμπακαρί, ο Καλί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Βρονταρά και πέτυχε το 1-0. Η χαρά των Σερραίων δεν κράτησε πολύ, καθώς με τη σέντρα ο Ριέρα βρέθηκε έξω από την περιοχή και με έξοχο σουτ στην κίνηση κεραυνοβόλησε τον Κοτταρά και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 60’ ο Αμπουμπακαρί είχε νέο δοκάρι για τον Πανσερραϊκό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπανγκουρά σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα σαν οφσάιντ. Έτσι, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν προηγήθηκαν, αλλά βρέθηκαν και πίσω στο σκορ, όταν στο 66’ οι παίκτες του Πανθρακικού έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ριέρα πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Ντιαλό, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο τελευταίο 10λεπτο, οι γηπεδούχοι έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη και Μπανγκούρα να φτάσουν στην ισοφάριση.

Κίτρινες κάρτες: Αμπουμπακάρι, Ζουντί, Καλί, Κωνσταντινίδης - Ρομπίνιο, Ριέρα, Κανωτίδης, Ενρίκες, Ζαπρόπουλος

Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Καλι, Βοσκόπουλος (67΄ Τάντιτς), Κολέν (8΄ Διγκόζης), Γεωργιάδης, Ζουντί, Πιπίνης, Γαλανόπουλος (78΄ Κωνσταντινίδης), Αμπουμπακάρι, Μπανγκουρά.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Ζαπρόπουλος, Ρομπίνιο, Ριέρα, Πόνσε (57΄ Ενρίκες), Κλεμέντ, Κανωτίδης (88΄ Αργυρίου), Ολίσε, Βελάσκο, Λόπεζ (+90΄ Αγγελόπουλος), Ντιαλό.

“Καθάρισαν” Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

“Καθάρισαν” Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
22 Νοεμβρίου 2008, 20:55

Τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του στην “κούρσα” του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα διατήρησε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”, χάρη στα γκολ των Τζώρτζεβιτς, Μπελούτσι και Ντουντού. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χρήστου Πατσατζόγλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” στο ΟΑΚΑ κέρδισαν εύκολα με 3-0 τον Θρασύβουλο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Ίβανσιτς, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πετρόπουλος με γκολ στο 54’ και το 57’.
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, ο Πανθρακικός πέρασε με 2-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για τη διαιτησία, καθώς ακυρώθηκε λανθασμένα στο 62’ κανονικό γκολ του Μπανγκουρά, ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, δύο ομάδες οι οποίες θα παραταχθούν με νέους προπονητές στους πάγκους τους. Μαντζουράκης και Μπάγεβιτς αντίστοιχα, θέλουν να βγάλουν τις ομάδες τους από το αγωνιστικό τέλμα, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα.
Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στη συμπρωτεύουσα με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Λάρισα. Ο «δικέφαλος» του βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος από την κορυφή, ενώ και η θεσσαλική ομάδα προέρχεται από την καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.
Ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης θα κάνει και ο Νίκος Κωστάνογλου, η ομάδα του οποίου υποδέχεται το μαχητικό Εργοτέλη

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 22/11

16:45 (Σέρρες) Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 1-2

19:00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος 3-0

19:00 (Καυτανζόγλειο) Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-3

Κυριακή 23/11

15:00 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης

15:00 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος – Λεβαδειακός

16:45 (Παγκρήτιο) ΟΦΗ - ΑΕΚ (NOVA)

19:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ – Λάρισα (NOVA)

19:00 (Ξάνθη) Ξάνθη - Άρης (ΝΕΤ)

Εγκατέλειψε την πρώην του στην ερημιά με τα εσώρουχα

Τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία «Ο Κατήφορος» φαίνεται ότι ζήλεψε ένας 26χρονος στον Βόλο, ο οποίος αφού οδήγησε την πρώην σύντροφο του σε ερημική τοποθεσία, την λήστεψε, την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και την εγκατέλειψε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου. Ο δράστης, κάτοικος Λεχωνίων, συναντήθηκε με την 18χρονη πρώην σύντροφό του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από περίπου ένα μήνα.

Με το πρόσχημα ότι ήθελε να συζητήσουν, της ζήτησε να ανέβει στην μοτοσικλέτα του και την οδήγησε πίσω από το Νεκροταφείο, σε ένα ερημικό σημείο της Νέας Ιωνίας.

Ενώ μιλούσαν ο 26χρονος θολωμένος από τη ζήλεια του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και άρχισε να διαβάζει τα μηνύματά της.

Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και τότε ο δράστης απειλώντας την ότι έχει όπλο, της πήρε 250 ευρώ από την τσάντα της και έφυγε.

Αφού απομακρύνθηκε ελάχιστα ο 26χρονος επέστρεψε στην 18χρονη και λέγοντας πάλι ότι έχει όπλο της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της και να μείνει με τα εσώρουχα.

Πήρε τα ρούχα της και την άφησε μόνη στην ερημιά.

Η 18χρονη ημίγυμνη και κλαίγοντας πήγε στο πιο κοντινό κατάστημα και ζήτησε τη βοήθεια του ιδιοκτήτη.

Την επόμενη ημέρα κατήγγειλε μαζί με την μητέρα της το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 26χρονο.

Ο 26χρονος αρνήθηκε ότι έχει ανάμειξη στο περιστατικό και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πάρτι εκείνο το βράδυ, ωστόσο κατά την αντιπαράσταση των δύο νέων, η 18χρονη επέμενε ότι αυτός ήταν ο δράστης.

Τελικά, ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 5.000 ευρώ μετά την απολογία του στον Ανακριτή Βόλου, ενώ δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, αφού του έχουν επιβληθεί ήδη με προηγούμενη απόφαση του Ανακριτή, μιας και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Gamma Card



Ανακοίνωση-κάλεσμα της ΠΑΕ για το ματς με τον Ολυμπιακό

«Με πάθος αλλά και πολύ μυαλό...»। Αυτό είναι το σύνθημα των διοικούντων του Ηρακλή που εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για το σαββατιάτικο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο.
Αναλυτικά:
«Ένα μεγάλο παιχνίδι μας περιμένει στο Καυτανζόγλειο και ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ είναι έτοιμος να κάνει το καθήκον του υποστηρίζοντας την προσπάθεια υπέρβασης, που επιχειρεί η ομάδα. Θα είναι εκεί και πρέπει να είναι εκεί, στις επάλξεις της αγωνιστικής προσπάθειας, για να γιορτάσει με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο το τελευταίο παιχνίδι του ΗΡΑΚΛΗ στην έδρα του, πριν το κλείσιμο ενός αιώνα ιστορίας, πριν την μεγάλη γιορτή των 100 Χρόνων. Τον ευχαριστούμε για αυτό। Ελπίδα, ευχή και προσπάθεια όλων μας είναι, όσο το δυνατόν συντομότερα, τέτοια παιχνίδια, τέτοιες γιορτές, να φιλοξενούνται στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας σπίτι, που ιστορικά δικαιούμαστε. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο κόσμος θα προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του, με πάθος, παλμό και επιθυμία για αυτό, που όλοι θέλουμε: την υπέρβαση
Απαιτείται, όμως, τεράστια προσοχή από τον κόσμο μας, ώστε η ομάδα μας να έχει την υποστήριξη, που χρειάζεται, χωρίς καταστροφικές για αυτήν ενέργειες, με σύνεση και λογική. Ναι στο πάθος για τη νίκη, ένα μεγάλο ‘όχι’ σε πράξεις, που μπορούν να επιφέρουν τιμωρίες και να παγιδεύσουν την μεγάλη προσπάθεια όλων μας. Προστατεύουμε την ομάδα μας, δεν απαντούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και με την φωνή μας, καταθέτουμε ψυχή για τον ΗΡΑΚΛΗ μας. Όλοι στο Καυτανζόγλειο, με πάθος, αλλά και πολύ μυαλό.
Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ κάνε με τη φωνή σου την ομάδα μας περήφανη και εκείνη θα σου ανταποδώσει την περηφάνεια με την αγωνιστικότητά της. Αυτό είναι το στοίχημα…»

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Σκόπια: Κλιμάκωση της έντασης με κινήσεις απελπισίας
17 Νοεμβρίου 2008, 17:33


Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης παραπέμπουν τα Σκόπια την Ελλάδα, διότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρεμπόδισε την ένταξή της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, πράξη που, όπως υποστηρίζουν, παραβιάζει το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995.

Σημειώνεται ότι το άρθρο προβλέπει την στήριξη της Ελλάδας για την ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς.

Σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ των Σκοπίων, αναφέρεται ότι η ΠΓΔΜ κατέθεσε τη σχετική αίτηση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με σκοπό να «υποχρεωθεί η Ελλάδα να σεβαστεί τις νομικές της υποχρεώσεις, οι οποίες προκύπτουν από την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995, που είναι υποχρεωτική για τις δύο χώρες».

«Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας - συνεχίζει η ανακοίνωση - η Ελλάδα δεν θα πρέπει να φέρει αντιρρήσεις για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Όμως, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, τον Απρίλιο του 2008, η Ελλάδα παρεμπόδισε την επίδοση πρόσκλησης για ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και με τον τρόπο αυτό παραβίασε κατάφωρα τις υποχρεώσεις της από την Ενδιάμεση Συμφωνία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Αγκυρα: Σε δική μας περιοχή ευθύνης οι έρευνες


ΑΓΚΥΡΑ
Του ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ


«Σε περιοχές ευθύνης της Τουρκίας πραγματοποιούνται οι έρευνες πετρελαίου στη Μεσόγειο», ανέφερε προχθές το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολή», επικαλούμενο πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. Την ίδια ώρα, ο τουρκικός Τύπος γράφει ότι η Αγκυρα σήμερα «θα προβεί σε πολύ σκληρή ανακοίνωση».




«Ελληνοτουρκική ένταση στη Μεσόγειο» ήταν χθες ο τίτλος σχετικού δημοσιεύματος της «Χουριέτ», η οποία προβάλλοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε το «Ανατολή», έγραψε ότι πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν πως «η Τουρκική Ανώνυμος Εταιρία Πετρελαίου έχει αναθέσει στο νορβηγικό ερευνητικό πλοίο Malene Ostervold γεωφυσικές έρευνες στη Μεσόγειο» και ότι «η εν λόγω έρευνα πραγματοποιείται εντός της περιοχής ευθύνης της Τουρκίας».

Ο τουρκικός Τύπος ανέφερε ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης χθες και προχθές ανέφεραν πως το νορβηγικό σκάφος πραγματοποιεί έρευνες σε περιοχή 80 μιλίων νοτιοανατολικά από το Καστελόριζο και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Τα τουρκικά φύλλα έγραψαν επίσης και τα περί παρουσίας μιας ελληνικής και μιας τουρκικής φρεγάτας στην περιοχή. Πρόσθεσαν, επίσης, ότι οι τουρκικές έρευνες πετρελαίου θα πραγματοποιηθούν στη Μεσόγειο σε μία έκταση 5.000 χιλιομέτρων.

Επισήμως δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από την Αγκυρα. Η «Βατάν», όμως, έγραψε ότι σήμερα αναμένεται «πολύ σκληρή ανακοίνωση». Η ίδια εφημερίδα σχολίασε, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία επιχειρούν να εκβιάσουν την Τουρκία, ζητώντας από αυτήν να αναγνωρίσει την κυριαρχία της ελληνικής πλευράς, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβάλουν εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός
16 Νοεμβρίου 2008, 23:20


Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, έναντι 19 του δεύτερου ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά” στο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ένα γκολ του Χρήστου Πατσατζόγλου στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου και άλλο ένα από τον Ντιόγο στο 86ο λεπτό έδωσαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στους Πειραιώτες, οι οποίοι άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και στους οκτώ από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκαρσία στο 89’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ουρουγουανός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αποβληθεί στο πρώτο μέρος όταν χτύπησε με μπουνιά τον Ντιόγο σε στημένη φάση.

Δώρο στον Ολυμπιακό έκαναν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και “πέταξαν” από δύο βαθμούς, σε παιχνίδια για την 10η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα στο “Αλκαζάρ” σε ένα παιχνίδι που αμαυρώθηκε από εκτεταμένα επεισόδια τόσο εντός του γηπέδου, όσο και εκτός, μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση διεκόπη για πέντε λεπτά, λόγω εισβολής των Λαρισαίων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε δέχτηκε γκολ στο 51’ από τον Ζουράφσκι, ενώ ο Κλέιτον ισοφάρισε σε 1-1 στο 67’.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βάλει γκολ στον Πανσερραϊκό και έμεινε στο “στείρο” 0-0. Πλέον, η θέση του Γιώργου Δώνη είναι ιδιαίτερα επισφαλής, καθώς και ο ίδιος ο τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι θα ήταν δίκαιη η αντικατάστασή του.

Στο “Κλ. Βικελίδης” σημειώθηκε η τρίτη ισοπαλία της ημέρας, καθώς το τελικό σκορ του αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν το 1-1.

Ο Ηρακλής κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, χάρη σε δύο γκολ του Επστάιν. Ο “Γηραιός” με τον Μπορέλ στον πάγκο του, μετά την αποχώρηση του Άνχελ Πεντράθα, έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Νοεμβρίου

Λάρισα - Παναθηναϊκός 1-1

ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 0-0

Άρης - Αστ. Τρίπολης 1-1

Κυριακή 16 Νοεμβρίου

Εργοτέλης - Θρασύβουλος 1-2

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 2-1

Πανθρακικός - SKODA Ξάνθη 0-0



Η 11η αγωνιστική

Σάββατο 22 Νοεμβρίου

(16:45) Πανσερραϊκός - Πανθρακικός

(19:00) Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος

(19:00) Ηρακλής - Ολυμπιακός

Κυριακή 23 Νοεμβρίου

(15:00) Πανιώνιος - Λεβαδειακός

(15:00) Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης

(16:45) ΟΦΗ - ΑΕΚ

(19:00) ΠΑΟΚ - Λάρισα

(19:00) Ξάνθη - Άρης
Γερμανία - Bundesliga

Τη νίκη με 3-1 επί της Κολωνία πήρε η Βέρντερ Βρέμης. Ντιέγκο (15' πεν.), Νάλντο (45') και Αλμέιδα (55') πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ για την Κολώνία ο Νοβάκοβιτς στο 48' μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Tα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής: Ανόβερο-Μπόχουμ 1-1, Στουτγκάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-0, Λεβερκούζεν-Σάλκε 2-1, Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο 2-1, Ντόρτμουντ-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 4-0, Κότμπους-Καρλσρούη 1-0, Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 2-2, Χοφενχάιμ-Βόλφσμπουργκ 3-2, Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία 3-1.
Τέλος ο Δώνης από την ΑΕΚ


Τέλος ο Δώνης από την ΑΕΚ
17 Νοεμβρίου 2008, 01:36


Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Δώνης. Στη συνάντηση που έγινε χθες τη νύχτα μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ με τον προπονητή της «Ένωσης» αποφασίστηκε να λυθεί, κοινή συναινέσει, η συνεργασία τους.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δώνη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η λιττή ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η «λευκή» ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό χθες, αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση της ομάδας, αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» και ουσιαστικά δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Το κλίμα στην ΑΕΚ ήταν βαρύ και ο Γιώργος Δώνης δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη. Η παραίτηση που είχε θέσει στη διάθεση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης έγινε τελικά αποδεκτή αργά το βράδυ της Κυριακής.

Από εδώ και πέρα το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι η εξεύρεση του διαδόχου του Γιώργου Δώνη. Πιο πιθανός αντικαταστάτης φαντάζει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος πέρυσι, περίπου την ίδια εποχή, είχε διαδεχτεί τον Σέρα Φερέρ στον πάγκο της ΑΕΚ. Επιθυμία της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» είναι να υπάρχει ένας τεχνικός που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, στοιχεία που έχει με το παραπάνω ο Νίκος Κωστένογλου.

Εκτός από τον Κωστένογλου φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν, ενώ η περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να ευσταθεί, καθώς ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, οι μέτοχοι της ΑΕΚ σκέφτονται την περίπτωση να τοποθετήσουν τον Στέλιο Μανωλά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Γιατί στο δημόσιο είναι αλλιώς!!!

5 τύποι, ένας μηχανικός, ένας λογιστής, ένας χημικός, ένας κομπιουτεράς,
και ένας δημόσιος υπάλληλος καυχιόντουσαν για το πόσο έξυπνα σκυλιά
έχουν.

Για να τους δείξει ο μηχανικός, φωνάζει τον σκύλο του. "'Σχεδιαστή' κάνε
το κόλπο σου!" του λέει! Ο 'Σχεδιαστής' ανεβαίνει πάνω σε ένα γραφείο,
βγάζει χαρτί και μολύβι και ζωγραφίζει έναν κύκλο, ένα τετράγωνο και ένα
τρίγωνο. Όλοι είπαν ότι είναι απίστευτο

Ο δικός μου είναι καλύτερος" λέει ο λογιστής. "Spreadsheet κάνε
παιχνίδι" του λέει ,ο σκύλος πάει μέσα στην κουζίνα και επιστρέφει με
μια vτουζίνα κουλουράκια, τα οποία διαιρεί σε 4 ίσα μέρη με τρία το
καθένα μέρος. Όλοι συμφώνησαν ότι ήταν καλό.

Αλλά ο χημικός λέει ότι ο δικός του είναι καλύτερος! "Μεζούρα" του λέει,
"κάνε το κόλπο σου". Ο 'Μεζούρας' σηκώνεται, πάει μέχρι το ψυγείο, το
ανοίγει, βγάζει μισό λίτρο γάλα "ΑΓΝΟ" και ένα ποτήρι και το γεμίζει
μέχρι πάνω χωρίς να του φύγει ούτε σταγόνα. Όλοι είπαν ότι είναι κάτι
παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο κομπιουτεράς λέει "ο δικός μου δεν παίζεται!". "Σκληρέ Δίσκε" του λέει
"κάνε τα κόλπα σου". Ο 'σκληρός δίσκος' μπαίνει στο δωμάτιο με το
κομπιούτερ, το ανοίγει, ψάχνει για ιούς, κάνει αναβάθμιση στο
λειτουργικό σύστημα, στέλνει email, κάνει εγκατάσταση το tomb raider 5
και αρχίζει και παίζει! Όλοι είπαν ότι αυτός θα είναι μάλλον ο κορυφαίος
σκύλος.

Μα ο δημόσιος υπάλληλος είχε άλλη άποψη. "'Αραχτέ', κάνε τα κόλπα σου".
Ο 'Αραχτός' σηκώνεται στα πόδια του, τρώει όλα τα κουλουράκια, πίνει το
γάλα, σβήνει όλα τα αρχεία στο κομπιούτερ, βιάζει και τους 4 σκύλους,
παραπονιέται ότι πονάει η μέση του μετά τον βιασμό, συμπληρώνει αναφορά
για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, την καταθέτει για αποζημίωση και πάει
σπίτι για 6 μήνες με αναρρωτική άδεια μετ' αποδοχών λόγω
υπερκόπωσης!!!!!!!
Διεθνείς Διασημότητες

* Αιγύπτιος ανίκανος: Αλή Μουπέφτη

* Κινέζα στριπτιζέζ: Νάμου Νάκι Κουναμούτο

* Αιγύπτιος ταξιτζής: Ομάρ Ταρίφ

* Βουλγάρα πλαστική χειρούργος: Ταφτιά Νασούκοβα

* Ιάπωνας νεκροθάφτης: Νασουσίρο Τοκασόνι

* Ιάπωνας ουρολόγος: Κίταμου Ταούρα

* Ιταλός ξυλουργός: Τοκόβι Τοκαδρόνι

* Λατινοαμερικάνος ιδιοκτήτης μπαρ: Κάρλος Εχομπάρ

* Νικαραγουανός τεμπέλης: Σαντινύστα Πούχο

* Ρουμάνα ορθοπεδικός: Κάκοσι Μινίσκου

* Ρωσίδα μανάβισσα: Ταμίλα Παζάρεβα

* Ρωσίδα τραβεστί: Ταρχίδια Νάκοβα

* Τούρκος ποδοσφαιριστής: Μεσούτ Ταβάζ

* Ινδιάνος καταδρομέας: Μεγάλο Πεύκο

* Αμερικανός πορνοστάρ: Τζον Χόστον

* Ιταλός μασέρ: Μασταπιάνι Μασταφίνι

* Ισπανίδα πορνοστάρ: Μαρία-Ντολόρες Πάρτον Κεκούνατον Όρες

* Ιταλός gay πορνοστάρ: Αντόνιο Τονπέρνι

* Γάλλος πορνοστάρ: Ζαν-Ζακ Μισέλ Σεπιντό Καλά

* Ισπανός φοβιτσιάρης: Αντόνιο Εκλασαμέντες

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Τετάρτη, 12 Νοέμβριος 2008

Στην Ιταλία υπάρχουν δικαστές

Ορατό τον κίνδυνο να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι χρόνων, από την ιταλική δικαιοσύνη, αντικρίζει ο Λουτσιάνο Μότζι, που έχει παραπεμφθεί σε δίκη, με την κατηγορία της σύστασης πρακτορείου μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών, με σκοπό τον έλεγχο της μεταγραφικής αγοράς. Αντίστοιχος κίνδυνος παραμονεύει, τόσο για τον γιο του, Αλεσάντρο, όσο και για τον γιο του Μαρτσέλο Λίπι, Νταβίντε.Την απόφαση για την υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται ακόμη ο τρία άτομα, πρόκειται να την ανακοινώσει ο δικαστής, τον ερχόμενο Ιανουάριο. Σύμφωνα με τον ανακριτή, Λούκα Παλάμαρα, ο Αλεσάντρο Μότζι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ποινής φυλάκισης πέντε χρόνων και ο Νταβίντε Λίπι για 16 μήνες.Ο 71χρονος Μότζι, ο οποίος έχει ήδη τιμωρηθεί με αποκλεισμό πέντε χρόνων από όλες τις δραστηριότητες του ποδοσφαίρου, για το σκάνδαλο «Calciopolis», έχει παραπεμφθεί σε ακόμη μία δίκη για την ίδια υπόθεση, με διαφορετικές κατηγορίες.dikisports.blogspot.com
Τετάρτη, 12 Νοέμβριος 2008

Συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας αντί να είναι στη φυλακή, βολεύτηκε σε γραφείο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης!

Ο συνεργάτης του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και πρώην διευθυντής της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδας Δημήτρης Φουρλεμάδης, ενώ κατηγορείται για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, βρισκόμενος αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη «φέρεται» να έχει ξανά (μάλλον καλύτερα δεν τις διέκοψε ποτέ) επαγγελματικές δραστηριότητες με την Εκκλησία της Ελλάδας. Η προβληματική –αν όχι ζοφερή– οικονομική κατάσταση της εκκλησιαστικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» προκαλούσε ανησυχία στην Ιερά Σύνοδο, καθώς η «Ιερή» ΜΚΟ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπη με οικονομικό «άνοιγμα» πολλών εκατομμυρίων. Αυτό όμως, απ' ότι φαίνεται δεν στάθηκε εμπόδιο σε ορισμένους Μητροπολίτες, με την ανοχή της κεφαλής της εκκλησίας, να δώσουν ξανά ενεργό ρόλο σ' έναν άνθρωπο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε στο παρελθόν από τους ίδιους … «μαύρο πρόβατο».Τόσο κράτησε η «αλλαγή» στην Εκκλησία. Σωπαίνουν όλοι;;;piazzadelpopolo.blogspot.com

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Οι ανακαλύψεις του άνδρα και της γυναίκας
O άνδρας ανακάλυψε τα ΧΡΩΜΑΤΑ και δημιούργησε την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, Η γυναίκα ανακάλυψε την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ & δημιούργησε το ΜΑΚΙΓΙΑΖ. O άνδρας ανακάλυψε τις ΛΕΞΕΙΣ και δημιούργησε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Η γυναίκα ανακάλυψε την ΣΥΖΗΤΗΣΗ και δημιούργησε το ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. O άνδρας ανακάλυψε το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και δημιούργησε τα ΧΑΡΤΙΑ. Η γυναίκα ανακάλυψε τα ΧΑΡΤΙΑ και δημιούργησε τα TAROT. Ο άνδρας ανακάλυψε την ΓΗ και δημιούργησε την ΤΡΟΦΗ Η γυναίκα ανακάλυψε την ΤΡΟΦΗ και δημιούργησε την ΔΙΑΙΤΑ. O άνδρας ανακάλυψε τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και δημιούργησε την ΑΓΑΠΗ, Η γυναίκα ανακάλυψε την ΑΓΑΠΗ και δημιούργησε τον ΓΑΜΟ. O άνδρας ανακάλυψε την ΓΥΝΑΙΚΑ και δημιούργησε το ΣΕΞ. Η γυναίκα ανακάλυψε το ΣΕΞ καιδημιούργησε τον ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ. O άνδρας ανακάλυψε το ΕΜΠΟΡΙΟ και δημιούργησε το ΧΡΗΜΑ, Η γυναίκα ανακάλυψε το ΧΡΗΜΑ και τα ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΑ!!!!!!..

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Η Eλληνίδα Μάνα

Χτυπάει το τηλέφωνο। Η Ελληνίδα μάνα το σηκώνει κι ακολουθεί ο εξής διάλογος.

Ελληνίδα Μάνα: .....Ναι;

Κόρη: ..................... Γεια σου Μαμά। Μπορείς να μου κρατήσεις τα παιδιά απόψε;

Ελληνίδα Μάνα: ॥Θα βγεις;

Κόρη: .....................Ναι।

Ελληνίδα Μάνα: ॥Με ποιον;

Κόρη: .................... Μ' ένα φίλο।

Ελληνίδα Μάνα: ॥Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί άφησες τον άντρα σου। Τόσο καλό παιδί!

Κόρη: .................... Δεν τον άφησα εγώ, ΑΥΤΟΣ με άφησε!

Ελληνίδα Μάνα: ॥ Τον άφησες να σ' αφήσει, και τώρα βγαίνεις έξω με τον καθένα।

Κόρη: ..................... Δε βγαίνω με τον καθένα। Μπορώ να σου φέρω τα παιδιά;

Ελληνίδα Μάνα: ...Εγώ δε σ' άφησα ποτέ για να βγω έξω με κανέναν άλλο παρά με τον πατέρα σου।

Κόρη: ................ Ναι, αλλά έκανες ένα σωρό πράγματα που δεν τα κάνω εγώ।

Ελληνίδα Μάνα: ....Τώρα τι υπονοείς;

Κόρη: Τίποτα। ........Θέλω απλά να μου πεις αν μπορείς να κρατήσεις τα παιδιά απόψε.

Ελληνίδα Μάνα: ... Θα περάσεις τη νύχτα μαζί του; Τι θα πει ο άντρας σου άμα το μάθει;

Κόρη: ................ Ο ΠΡΩΗΝ άντρας μου εννοείς! Δε νομίζω πως θα τον νοιάξει। Από τότε που έφυγε από το σπίτι, αμφιβάλλω αν κοιμήθηκε ποτέ μόνος !

Ελληνίδα Μάνα: .... Άρα λοιπόν θα κοιμηθείς στο σπίτι αυτουνού του χαμένου;

Κόρη: .................... Δεν είναι χαμένος।

Ελληνίδα Μάνα: ..... Όποιος άντρας βγαίνει με μια χωρισμένη με παιδιά είναι χαμένος και παράσιτο।

Κόρη: ................. Κοίτα, δε θα το συζητήσω। Να τα φέρω τα παιδιά από κει ή όχι;

Ελληνίδα Μάνα: ......Άμοιρα παιδάκια μου με τέτοια μάνα।

Κόρη: .................. Τι εννοείς με ΤΕΤΟΙΑ μάνα;;;

Ελληνίδα Μάνα: ....Χωρίς σταθερότητα। Εμ, γι' αυτό έφυγε ο άντρας σου.

Κόρη: .................. Μα ακούς τι λες; Είσαι απαράδεκτη! Δε ντρέπεσαι!

Ελληνίδα Μάνα: .....Μη μου φωνάζεις εμένα! Πάω στοίχημα ότι κι αυτουνού του χαμένου έτσι του φωνάζεις!

Κόρη: ................ Μπα, τώρα ανησυχείς για τον χαμένο;

Ελληνίδα Μάνα: .... Ααα, βλέπεις που το παραδέχεσαι πως είναι χαμένος; Το ήξερα εγώ!

Κόρη: ................ Μαμά κλείνω।

Ελληνίδα Μάνα: ..... Κάτσε παιδί μου! Μη κλείνεις! Τι ώρα θα μου φέρεις τα παιδιά;

Κόρη: .................. Ούτε θα σου τα φέρω, ούτε θα βγω έτσι που μ' έσκασες!

Ελληνίδα Μάνα: ..... Μα βρε παιδάκι μου, άμα δε βγαίνεις ποτέ έξω, πώς θα γνωρίσεις κανένα καλό παιδί;

Sat tv

Σ' ένα βλαχοχώρι ο Νικόλας αποφασιζει να βαλει δορυφορικο πιατο. Κατεβαίνει στην πόλη για να αγοράσει ένα. Πάει λοιπόν στην πόλη, το αγοράζει, επιστρέφει στο χωριό, το εγκαθιστά στην ταράτσα του, αλλά σκέφτεται: "Πωπώ, αν μάθουν στο χωριό ότι πιάνω δορυφορική τηλεόραση θα έρχονται συνέχεια να βλέπουν σπίτι μου και θα με πρήξουν. Καλύτερα να κάνω ένα τοιχάκι γύρω του, για να μην βλέπουν τί υπάρχει στην ταράτσα μου." Χτίζει το τοιχάκι. Την άλλη μέρα περνά ένας βλάχος συγχωριανός, βλέπει το τοιχάκι και ρωτάει. - Ρε Νικόλα, τί είναι αυτό το τοιχάκι που έχεις βάλει στην ταράτσα σου; - Α, αγόρασα έναν σκύλο, αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλος και άγριος τον έχω περιφράξει για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Φεύγει ο βλάχος, το λέει στους άλλους βλάχους συγχωριανούς, και θέλουν όλοι να δουν τον σκύλο. Μία μέρα ο Νικόλας κατεβαίνει στην πόλη πάλι, πάνε οι χωριανοί, και ανεβαίνει ένας στην ταράτσα να δει τί έχει τελικά αυτό το τοιχάκι μέσα. Ρίχνει αυτός μία ματιά και κατεβαίνει τρέχοντας. - Τί έγινε ρε; Τί είδες; Τί έχει μέσα το τοιχάκι; - Τί να σας πω ρε παιδιά! Πρέπει να είναι τεράστιος. Δεν ήταν ο σκύλος μέσα, αλλά είδα το πιάτο που ΤΡΩΕΙ!

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Σάντος: «Μας δίνει κίνητρο η πρωτιά»




Δίκαιη χαρακτήρησε την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο με 2-0 ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τους "κυανέρυθρους", αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως η παρουσία της ομάδος στην πρώτη θέση, της δίνει επιπλέον κίνητρο. Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Έβαντ Λίνεν, τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει σήμερα, ενώ υποστήριξε πως η ήττα ήρθε από πέναλντι που ποτέ δεν έγινε. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε πως: «Έγινε ένα παιχνίδι με δύο δυνατές ομάδες, που ήθελαν να κερδίσουν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με δύο ομάδες καλά οργανωμένες. Εμείς δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Δώσαμε ευκαιρία για αντεπιθέσεις, χωρίς ξεκάθαρη φάση, πλην αυτής του Εστογιανόφ. Το σημαντικό για μας ήταν ότι προηγηθήκαμε και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αφήσαμε τον Πανιώνιο να γίνει επικίνδυνος, με εμάς να μπορούμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε μια δίκαιη νίκη» Eρωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σχολίασε: «Μας δίνει μεγάλο κίνητρο, όπως και στους αντιπάλους μας, ότι παραμένουμε αήττητοι». Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στην επόμενη αγωνιστική λέγοντας ότι : «Θα πάμε να κερδίσουμε, αλλά θα ασχοληθούμε από Δευτέρα, μπορούμε να ξεκουραστούμε». Απο την πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου Έβαντ Λίνεν τόνισε πως: «Για να μην πολυλογώ. Δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία του Μπακαγιόκο στο 7'. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ο Ρεκόμπα έπρεπε να σκοράρει. Στο 10' όλοι είδαν ένα καθαρό πέναλτι στον Άντερσον, που δεν το έδωσε ο διαιτητής. Στο 20' πιστεύω ότι πάλι υπήρχε πέναλτι σε χέρι του Μουσλίμοβιτς, ενώ στο 29' ο Εστογιανόφ έχασε τετ-α-τετ με τον Χαλκιά. Μετά ήταν η φάση του πέναλτι εναντίον μας. Με όλον το σεβασμό στους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι καλή, πιστεύω ότι είναι ντροπή να πέφτουν συνέχεια κάτω παίκτες, όπως ο Μουσλίμοβιτς, ο Μπακαγιόκο, ο Ίβιτς. Δεν το χρειάζεται αυτό ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι δεν ήταν ούτε στην μεγάλη περιοχή το μαρκάρισμα. Είναι ντροπή για τους παίκτες να πέφτουν έτσι. Θέλω από την ομάδα μου να κερδίζει με τον ιδρώτα της και στο γήπεδο. Υπάρχει βελτίωση στη διαιτησία, αλλά σήμερα ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Το μόνο καλό ήταν η παρατήρηση στον Ίβιτς, όταν βούτηξε. Στο δεύτερο ημίχρονο, δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, με τον ΠΑΟΚ καλά οργανωμένο. Μας έκλεισαν τους χώρους. Επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να γίνει επικίνδυνος. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες, μέσα σε μοναδική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα». Tέλος, ο Γερμανός τεχνικός για το θέμα Χούτου τόνισε πως: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλησω για παίκτη εκτός αποστολής. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και σέβομαι στην ομάδα. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να μιλήσουμε και για τον Κουμορτζί, που μας έλειψε».

Τα στήθη

Ένας τύπος βλέπει στο δρόμο μια γκόμενα με τα τελειότερα... στήθη στο κόσμο। Τρελαίνεται ο τύπος οπότε την παίρνει από πίσω. Δεν αντέχει όμως, την σταματάει και της λέει:
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 1000 ευρω
- Τι λες ρε φίλε, απαντά η γκόμενα, για ποια με πέρασες; και φεύγει
Ο τύπος δεν το βάζει κάτω, πιο πέρα την ξανασταματά
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 10।000 ευρω
- Ακου να δεις, του λέει, αν δεν με παρατήσεις ήσυχη θα φωνάξω την αστυνομία
Ο τύπος συνεχίζει όμως, παραπέρα την ξανα σταματά
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 100।000 ευρω
Η τύπισσα αρχίζει να το σκέφτεται, είναι πολλά τα λεφτά, δεν θα με γ... κιόλας και του απαντά :
- Αν και δεν είμαι απο εκείνες, δέχομαι την πρότασή σου।
Οπότε σηκώνει την μπλούζα της και ο τύπος πραγματικά τρελαίνεται, τα τελειότερα βυζιά του κόσμου βρίσκονται στην διάθεσή του।
Αρχίζει λοιπόν να τα ζουλά, να τα τραβά, να τα χαϊδεύει, να τα φιλά, να τα γλύφει, να τρίβει την μούρη του πάνω τους και γενικά να κάνει οτι μπορεί να φανταστείτε, αλλά δεν τα δαγκώνει।
Η γκόμενα αρχίζει να βαριέται οπότε του λέει:
- Τι θα γίνει θα τα δαγκώσεις να τελειώνουμε;
Και κείνος απαντά :
-..... Μπα, κοστίζει πανάκριβα

Δικηγόροι vs γιατροί

Τρεις δικηγόροι και τρεις γιατροί, πρέπει να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο σε μια επαρχιακή πόλη και ο μόνος τρόπος για να πάνε εκεί, είναι με το τραίνο। Στον σταθμό, οι τρεις γιατροί βγάζουν τρία εισιτήρια και βλέπουν τους δικηγόρους να βγάζουν μόνο ΕΝΑ εισιτήριο. - Πώς θα ταξιδέψετε, τρία άτομα, με μόνο ένα εισιτήριο;
- Κοιτάξτε και θα δείτε, απαντάει ο ένας από τους δικηγόρους।
Ανεβαίνουν στο τραίνο και οι γιατροί κάθονται στις θέσεις τους και παρακολουθούν τους δικηγόρους να στριμώχνονται σε μια τουαλέτα και να κλείνουν την πόρτα πίσω τους।
Το τραίνο αναχωρεί και λίγο αργότερα, ο εισπράκτορας φτάνει για να ελέγξει τα εισιτήρια। Χτυπά την πόρτα της τουαλέτας και φωνάζει ?Eισιτήρια, παρακαλώ?. Η πόρτα ανοίγει και ένα χέρι βγαίνει από μέσα με το εισιτήριο. Ο εισπράκτορας το ακυρώνει και φεύγει. Αμέσως μετά, οι δικηγόροι βγαίνουν και κάθονται στις θέσεις. Οι γιατροί το βλέπουν αυτό και συμφωνούν ότι είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Έτσι, μετά το συνέδριο, αποφασίζουν να αντιγράψουν τους δικηγόρους και στον σταθμό, βγάζουν μόνο ένα εισιτήριο, για το ταξίδι της επιστροφής. Βλέπουν όμως τους δικηγόρους, οι οποίοι δεν αγόρασαν ΚΑΝΕΝΑ εισιτήριο αυτήν την φορά.
- Πώς θα ταξιδέψετε στο τραίνο χωρίς καν εισιτήριο;
- Κοιτάξτε και θα δείτε।
Ανεβαίνουν στο τραίνο। Οι τρεις γιατροί στριμώχνονται σε μια τουαλέτα και οι δικηγόροι σε μιαν άλλη κοντινή. Το τραίνο αναχωρεί. Λίγο αργότερα, ένας από τους δικηγόρους βγαίνει από την τουαλέτα τους, περπατά προς την τουαλέτα των γιατρών, σταματά, χτυπά την πόρτα και λέει:
- Eισιτήρια, παρακαλώ....

PAOK. THESSALONIKI

LIFESTYLE
ΑUΤΟ - ΜΟΤΟ Apo to www.zougla.gr
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
OUTDOORS
ΥΓΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ZOUGLAPRESS
Ο σεΐχης της Σίτι προ των πυλών της Τούμπας!7 Νοεμβρίου 2008, 23:10
Πριν από αρκετά χρόνια (με αφετηρία τη δεκαετία του ΄60) Άραβες κροίσοι (βασιλιάδες, σεΐχηδες, πρίγκιπες και λοιποί πετρελαιάδες) έρχονταν στην Αθήνα κυρίως για… ψυχαγωγικούς λόγους. Νοίκιαζαν μερικές (συνεχόμενες εννοείται) σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία (κατά προτίμηση Καβούρι Βουλιαγμένης), νοίκιαζαν επίσης νεαρές Ελληνίδες καλλονές (του μόντελινγκ και του σινεμά) τις οποίες γέμιζαν διαμάντια και δολάρια, αφού πρώτα απολάμβαναν μαζί τους τις ανήσυχες νύχτες τους, κάτω από τον ωραίο αττικό ουρανό. Εννοείται ότι η δημοσιότητα ήταν εντελώς απούσα, χάρη στα μέτρα ασφαλείας των πλουσίων πελατών, ενώ τα φιλοδωρήματα ήταν κρυφά (τα πιο φτωχά αντιστοιχούσαν συνήθως σε χρυσά ρολόγια χειρός…). Σήμερα, οι Άραβες μεγιστάνες δεν χρειάζεται να έρθουν στην Αθήνα, προκειμένου να «ανακουφίζουν» το… καλαπόδι τους, αφού στην έδρα τους (Ντουμπάι κλπ) είναι σαφές ότι διαθέτουν τα πάντα. Η δράση τους εκτός συνόρων, αφορά αποκλειστικά σε μπίζνες και πρεστίζ, όσο ακριβά και να τους κοστίσουν.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του σημερινού φύλλου της «Άποψης» (της επιτυχημένης εφημερίδας του Βίκτωρα Μητρόπουλου), ένας βαθύπλουτος Άραβας είπε το «ναι» στην προοπτική να μπει στο μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Α», το ντιλ είναι προ των πυλών, την υπόθεση χειρίζεται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας και εκτός απίθανου απροόπτου αναμένονται ανακοινώσεις. Να σημειωθεί ότι ο επιτυχημένος πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης, μένει στο πόστο του και μετά τη μεταβίβαση των μετοχών, μια και ήταν από τους πρωταγωνιστές του εγχειρήματος.
Ποιος είναι ο πλούσιος Άραβας; «Μεγάλο» όνομα, αλλά… σίγουρο: Πρόκειται για το σεΐχη Μανσούρ Μπιν Ζαγιέτ αλ Ναχιάν, γνωστό ήδη στην ευρωπαϊκή οικογένεια του ποδοσφαίρου από την εξαγορά της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ήδη έχει εγκαταστήσει ως αντιπρόεδρο τον Έλληνα εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη! Όπως είναι γνωστό, ως πρώτο δώρο στην αγγλική ομάδα, ο σεΐχης Ζαχιάν χάρισε (με εντυπωσιακή μεταγραφή από τη Ρεάλ!) το διάσημο Βραζιλιάνο στράικερ Ρομπίνιο, ξοδεύοντας με συνοπτικές διαδικασίες περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει ότι μια κάπως σοβαρή ενίσχυση του ΠΑΟΚ θα είναι γ’ αυτόν «ψιλά γράμματα».

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Panserraikos - OFI Kreta 2
PAOK - Panionios 1
Skoda Xanthi FC - AEK Athen 2
Panathinaikos - Olympiakos Pireus 1
Iraklis FC - PAE Levadeikos 1
Asteras Tripolis - Panthrakikos 1

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χωρίς τέσσερις με ΟΦΗ

Photo: Action Images
Χωρίς τους τραυματίες Κολλέν, Τάντιτς και Πετρόφ, αλλά και τον τιμωρημένο Ζουντί, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει στη διάθεσή του τους Ανάκογλου, Γκούρτσα και Μιλένκοβιτς, που επιστρέφουν. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Κοτταρά, Κηπουρό, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Βοσκόπουλο, Γεωργιάδη, Ανάκογλου, Γκουγκουλιά, Καλλιμάνη, Καλί, Μανουσαρίδη, Πιπίνη, Μιλένκοβιτς, Γαλανόπουλο, Διγκόζη, Γκούρτσα, Μπανγκουρά, Μπάντεα και Κωνσταντινίδη.

Με επιθετικές βλέψεις


Στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό (19:00, Novasports 1) παιχνίδι με τον Πανιώνιο έχει καταλήξει, όπως φαίνεται, ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα σχήμα με πολλούς επιθετικογενείς παίκτες. Συγκεκριμένα, στην άμυνα των Θεσσαλονικέων δεν θα αλλάξει κάτι, μια και οι Χαλκιάς, Δάρλας, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Σνάουτσνερ θα παραμείνουν σταθεροί στις θέσεις τους. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βερόν με τον Ίβιτς, οι οποίοι θα έχουν στα πλάγια τους Κονσεϊσάο (αριστερά) και Λάκη (δεξιά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μουσλίμοβιτς και Μπακαγιόκο. Παρόλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο ο 54χρονος προπονητής να κάνει την έκπληξη στην αρχική σύνθεση της ομάδας, αν ο Γκαρσία είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους». Ο Σάντος δεν υπολογίζει τον Παντελή Κωνσταντινίδη, επειδή αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο νεαρός επιθετικός ανέβασε ρυθμό και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης. Αύξηση για τον ΠΑΟΚ Δικαιωμένη μπορεί να αισθάνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού είχε ζητήσει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του ποσοστού εμπορικότητας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μετά το χθεσινό Δ.Σ. της Super League, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αύξησε το ποσοστό του από 10,6 που είχε αρχικά συμφωνηθεί στο 12,3. Οικονομικά αυτό σημαίνει μια πάγια αύξηση των εσόδων κατά 400 χιλιάδες ευρώ. Επίσης, αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει με 45 βαθμούς, τα έσοδά του από τα τηλεοπτικά θα φθάνουν στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Μαγνητική για Βιεϊρίνια Η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη «σκόρπισε» χαμόγελα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο η αποθεραπεία του έχει ακόμα μέλλον και επί ελληνικού εδάφους. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκεται μετά το πρώτο στάδιο αποθεραπείας που ακολούθησε στη χώρα του. Ο 22χρονος άσος αναμένεται τη Δευτέρα να ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης. Ζημιές στα τουρνικέ Την έκπληξη των παραγόντων του ΠΑΟΚ προκάλεσε η εικόνα πολλών από των τουρνικέ του γηπέδου της Τούμπας. Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, άγνωστοι έκαναν ζημιές προχθές το βράδυ. Παρόλα αυτά, η διοίκηση κατάφερε να τα διορθώσει όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά του «Δικέφαλου του Βορρά» και στο γήπεδο μπάσκετ. Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Η ιστορία της Κιβωτού στην σύγχρονη Ελλάδα...

Η «ιστορία» που ακολουθεί αφορά την ελληνική πραγματικότητα και όχι μόνο στο διαδίκτυο που αναφέρεται।Κατεβαίνει ο Θεός στη γη κι έρχεται στην Ελλάδα. Όπως περπατάει, λοιπόν, στη Σταδίου βλέπει έναν τύπο που ψάχνει ταξί. Κανένα δεν σταματάει κι όσα σταματούν έχουν άλλους μέσα και πηγαίνουν αλλού. - «Να ένας μάρτυρας», λέει ο Θεός. Τον πλησιάζει και του λέει: - «Άκου να δεις τέκνο μου. Επειδή όλα τα παλιά είναι ωραία, σκέφτομαι να ξανακάνω κατακλυσμό. Εσύ λοιπόν, αναλαμβάνεις να χτίσεις μια κιβωτό στην οποία θα βάλεις δύο ζώα από κάθε είδος.Βιάσου γιατί σε έξι μήνες θα αρχίσω τον κατακλυσμό». - «Δούλος σου Θεέ μου» λέει ο Έλληνας κι αρχίζει να κάνει σταυρούς και δεήσεις. Περνάνε οι έξι μήνες, ξανακατεβαίνει ο Θεός στη γη και βρίσκει τον Έλληνα. - «Πού είναι η κιβωτός που σου είπα;» τον ρωτά. - «Θεέ μου, σχώρα με», του λέει εκείνος, «αλλά έμπλεξα. Ξεκίνησα να κτίζω τη κιβωτό αλλά ήρθε η πολεοδομία. Ζήτησε άδεια κατασκευής, αλλά δεν είχα. Μου έβαλαν πρόστιμο, αλλά αφού το πλήρωσα χρειαζόντουσαν πολλά χαρτιά για την άδεια που δεν έφταναν έξι μήνες για να βγουν. Ευτυχώς κάποιος μου είπε για το γρηγορόσημο και κατάφερα να βγάλω άδεια σε μια βδομάδα.Ξεκίνησα να κτίζω αλλά ήρθε άλλη υπηρεσία της πολεοδομίας και με σταμάτησε γιατί, λέει, υπερέβην το ύψος. Το ξεπέρασα με άλλο γρηγορόσημο, αλλά έπρεπε να μεταφερθεί ο συντελεστής δόμησης από άλλη περιοχή που θα έκανε ένα χρόνο. Με λίγο λαδάκι το ξεπέρασα κι αυτό αμέσως. Μόλις πήρε μορφή ο σκελετός της κιβωτού, ήρθε το υπουργείο Ναυτιλίας και με σταμάτησε γιατί έφτιαχνα πλοίο χωρίς επικυρωμένα σχέδια και κανόνες ασφαλείας. Πήγα στα δικαστήρια, έκανα ένσταση αλλά μου είπαν ότι χρειάζονται οκτώ χρόνια για να τελεσιδικήσει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο. Έδωσα κάτι στους υπαλλήλους του υπουργείου Μεταφορών και το ξεπέρασα.Μετά, έμπλεξα με τον Συνασπισμό που με κατήγγειλε στη Βουλή ότι καταστρέφω τα δάση με την ξυλεία που χρησιμοποιώ. Έτσι, επενέβη το υπουργείο Γεωργίας και η Γενική Γραμματεία Δασών. Αντί να πάω στα δικαστήρια και να φάω οκτώ χρόνια έδωσα κάτι και καθάρισα. Κάποιος, όμως από τους ελεγκτές με ρώτησε γιατί φτιάχνω τόσο μεγάλο πλοίο. Όταν του είπα για τον κατακλυσμό που θα κάνεις Εσύ Θεούλη μου, μου ζήτησε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Ξανάδωσα κάτι και το ξεπέρασα.Στη συνέχεια άρχισα να μαζεύω τα ζώα, αλλά με κατήγγειλαν οι οικολόγοι γιατί τα απομακρύνω από το φυσικό τους περιβάλλον. Κινητοποιήθηκε η διεύθυνση Θηραμάτων κι άρχισαν να με μηνύουν για παράνομη αιχμαλωσία ζώων που είναι προς εξαφάνιση. Το ξεπέρασα με το γνωστό τρόπο. Το κακό είναι ότι μίλησα σε κάποιους φίλους για τα διάφορα λαδώματα κι εκείνοι το είπαν σε πολιτικούς που ένιωσαν προσβεβλημένοι και μου έκαναν αγωγή με τον νόμο Βενιζέλου. Η απόφαση προέβλεπε κατάσχεση όλων μου των υπαρχόντων και φυσικά της κιβωτού. Γι αυτό σχώρα με Θεέ μου. Δώσ' μου, όμως, δέκα χρόνια και εγώ θα φτιάξω τη κιβωτό, αλλά προς Θεού, δηλαδή προς εαυτού σου, μη καταστρέψεις την Ελλάδα».«Όχι», απάντησε ο Θεός. «Εσείς τα καταφέρνετε καλύτερα από εμένα.».

Επεισοδιακή νίκη για Ηρακλή

Ιδανικό «ποδαρικό» στον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών έκανε ο Ηρακλής στο κλειστό γυμναστήριο του Ευόσμου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έπιασε κορυφή στον όμιλο.Ωστόσο το παιχνίδι «αμαυρώθηκε» από επεισόδια, καθώς ένας μεγάλος αριθμός από τους περίπου 200 οπαδούς της βουλγαρικής ομάδας (που ήταν από το πρωί στην Θεσσαλονίκη) έφτασε στο γήπεδο μεθυσμένος και χωρίς εισιτήρια. Οταν δε επετράπη σε κάποιους η είσοδος άρχισαν να φωνάζουν προκλητικά συνθήματα κατά της «Μακεδονίας». Πριν όμως «ανάψουν τα αίματα» η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών λειτούργησε πυροσβεστικά. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα όμως οι Βούλγαροι οπαδοί, άναψαν καπνογόνα, τα οποία μαζί με κομμάτια τσιμέντου και ένα... τύμπανο, πέταξαν στους οπαδούς του «Γηραιού».Εκεί λοιπόν που άρχισαν οι Ηρακλιδείς φίλαθλοι να τα... επιστρέφουν, εμφανίστηκαν οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας που επέβαλλαν άμεσα την τάξη. Τα σετ: 34-32, 25-22, 25-20.
Arcisan ta maqhmata EllhnikhV glwsaV gia ta paidia pou gia kapoio logo adunatoun na phgainoun sto Louitpolnt tou Frisencaim edw sto Lountbigkscafen.Ta maqhmata ginontai sthn Ellhnikh eklhsia thV polhV maV.

Dekta ginontai paidia kai apo tiV gurw perioceV.


Oloi sumfwnoun pwV prepei na uposthricqei h prwtoboulia auth paragontwn thV polhV maV.


Einai qetiko oci mono gia ta paidia maV Alla kai gia ollouV emaV giati


polloi apo emaV den ecoun ton crono kai orismenoi to kefi kai thn orexh gia ta eisithria pou apaitountai gia to Frisencaim.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

«Ντούσκο» μέχρι... τέλους!

Η εξεύρεση προπονητή που να αντικαταστήσει τον Ανχελ Πεντράθα αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, στον Ηρακλή. Η απόφαση να διώξουν τον Ισπανό ουσιαστικά είχε παρθεί στον Ηρακλή μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Όμως η αναζήτηση του διαδόχου του δεν εξελίχτηκε έτσι όπως θα ήθελαν με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να καθίσει στον πάγκο στα ματς με τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι η βαθμολογική συγκομιδή στα δυο ντέρμπι δεν ήταν άσχημη η απόφαση δεν άλλαξε και ο Πεντράθα απομακρύνθηκε. Ωστόσο και παρά το γεγονός ότι από το ματς με τον Εργοτέλη μεσολάβησε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών στο θέμα του προπονητή δεν έγινε κάποιο σημαντικό βήμα. Σημαντικό ρόλο στην καθυστέρηση αυτή έπαιξε το γεγονός ότι ο βασικός τους στόχος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είτε επειδή ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει προσωπικά προβλήματα, είτε γιατί δεν έβλεπε και τόσο ζεστά το ενδεχόμενο να δουλέψει στον Ηρακλή, οι δυο -τρεις συζητήσεις που έκανε τηλεφωνικά με τον Ρέμο είχαν απλά διερευνητικό χαρακτήρα. Ωστόσο επειδή δεν είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση μαζί του δεν προχώρησαν και σε άλλες επαφές με αποτέλεσμα ένας από τους αρχικούς στόχους (ο Κατσαβάκης) να χαθεί.Από τον Ηρακλή βγαίνει ότι θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια με τον Μπάγεβιτς πριν στραφούν σε άλλη λύση η οποία όμως θα είναι προπονητής που θα γνωρίζει την Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αυτός μπορεί να είναι Ελληνας (Μαντζουράκης ή Λεμονής) αλλά και ξένος.Στα αγωνιστικά, την Τρίτη οι παίκτες του Γηραιού είχαν ρεπό, όμως ειδοποιήθηκαν να πάνε στην Μίκρα για να τους αποχαιρετίσει ο Ανχελ Πεντράθα. Στον Ηρακλή προτίμησαν να γίνουν έτσι τα πράγματα ώστε από την Τετάρτη η ομάδα να μπει σε προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για λίγο στους ποδοσφαιριστές, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια. Όταν ο Πεντράθα αποχώρησε από τα αποδυτήρια στους κυανόλευκους μίλησε για λίγο ο βοηθός του Ροδόλφο Μπορέλ (ο οποίος θα τον αντικαταστήσει μέχρι να βρεθεί νέος τεχνικός) και τους είπε ότι «όπως είναι σήμερα η κατάσταση ο Ηρακλής χρειάζεται την βοήθεια όλων».

Αδικία

- "Μπαμπά δεν θα πάω φέτος στο σχολείο", δήλωσε σοβαρότατα ένας δεκάχρονος πιτσιρικάς στον πατέρα .
- Γιατί παιδί μου; Τα έμαθες όλα;
- Δεν ξέρω μπαμπά, μα δεν μπορώ να υποφέρω την αδικία
- Ποιά αδικία;
- Να Ο δάσκαλος βάζει εμάς τους μαθητές να διαβάζουμε, να γράφουμε και αυτός δεν κάνει τίποτα! Μόνο κάθεται και μας κοιτάζει!

Τα βρήκαμε.....

... με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40, ένας ομοφυλόφιλος ταξιδεύει με ένα Deux Chevaux (Ντεσεβώ) στην Εθνική οδό Αθηνών .Ο εν λόγω κύριος πηγαίνει στην αριστερή λωρίδα ενώ η βελόνα δεν ξεκολλάει από τα 20 χλμ/ω।Από πίσω, ένας αρκετά τσαμπουκαλής φορτηγατζής, ακολουθεί σαν σε επιτάφιο, ενώ κάθε προσπάθεια να προσπεράσει αποβαίνει μάταιη .Αφού λοιπόν προσπαθεί να συγκρατήσει τον εαυτό του από τα διόδια Σχηματαρίου και λόγω της αφόρητης ζέστης, ο φορτηγατζής αποφασίζει να κάνει κάτι δραστικό। Σανιδώνει λοιπόν το φορτηγό και πέφτει πάνω στον ομοφυλόφιλο, όπου και το αυτοκίνητό του εκτελεί ένα πολλαπλό τετακέ, καικαταλήγει στο χαντάκι। Έξαλλος ο φορτηγατζής, κατεβαίνει από το φορτηγό, πλησιάζει τον ομοφυλόφιλο και ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στο θέμα। Εξοργισμένος ο ομοφυλόφιλος βγαίνει από το συνετριμένο αυτοκίνητο και εμπλέκεται στον ακόλουθο διάλογο:
- Βάρβαρε, αγροίκε, πειρατή της ασφάλτου Δεν δείχνεις κανένα σεβασμό στους άλλους οδηγούς। Θα έπρεπε να σε έχουν πίσω από τα σίδερα!
-Τι μου λες μωρή καρακραγμένη πουστάρα; Με σέρνεις καροτσάκι από τα διόδια στο Σχηματάρι, και δεν κάνεις άκρη να περάσω και θες να βγεις και από πάνω;
- Και τι θες να κάνω; Σάμπως έχω και καμιά Ferrari;
-Να πας στην άκρη να οδηγήσεις τον κουβά Χέστηκα και εγώ αν ο δρόμος δεν είναι καλός
-Δεν με φοβίζεις αγροίκε, τώρα θα πάρω το δικηγόρο μου και θα σου δείξω εγώ। Ο ομοφυλόφιλος, βγάζει το Panasonic G500 από την τσέπη και σχηματίζει τον αριθμό του δικηγόρου.- Ελα Τάκη χρυσέ μου, είμαι στην Εθνική και ένας βάρβαρος φορτηγατζής με τράκαρε από πίσω και μου διέλυσε το αμάξι... πώς; μα σαφώς και θα κάνω μήνυση... Ναι βέβαια, δεν πρόκειται να τον αφήσω από τα μάτια μου. Και υψώνο-ντας τη φωνή συνεχίζει...Δεν θα το κουνήει ρούπι॥ θα το μετανιώσει φρικτά που έμπλεξε μαζί μου...βέβαια...θα του πάρω την άδεια κυ-κλοφορίας, θα του πάρω τις πινακίδες, θα του πάρω το φορτηγό, θα του πάρω τα λεφτά του, θα του πάρω το σπίτι του, θα του τα πάρω όλα...Σαρκάζοντας ο φορτηγατζής επεμβαίνει...- Θα πάρεις τ`αρχίδια μου...και ο ομοφυλόφιλος...- Ακυρο Τάκη॥ τα βρήκαμε...

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

«Ροπαλιά» και τέλος ο Πεντράθα!

To χρονικό ενός... προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/11) με την ΠΑΕ Ηρακλής να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Aνχελ Πεντράθα. Αυτό που πολύ καιρό ακούγεται και συζητιέται, τελικά είναι γεγονός με τον Ισπανό να αποχωρεί από τον πάγκο των «κυανόλευκων», όχι έπειτα από μία ήττα αλλά έπειτα από το «Χ» κόντρα στον ΠΑΟΚ (και αυτό που προηγήθηκε με τον ΠΑΟ).«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Angel Pedraza. Τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεισφορά του σε μια κρίσιμη για την ομάδα περίοδο και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχιση της καριέρας του. ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Οσον αφορά την... επόμενη μέρα, παρά το γεγονός ότι ο Πεντράθα ήταν υπό προθεσμία δεν έγιναν ουσιαστικές προσπάθειες για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Πέρα από κάποιες επικοινωνίες του Ρέμου με τον Μπάγεβιτς δεν έγινε κάτι άλλο. Ωστόσο οι συνεργάτες του Πεντράθα μένουν, προς το παρών στον Ηρακλή και δεν αποκλείεται στο ματς με τον Λεβαδειακό να είναι στον πάγκο ο μέχρι τώρα βοηθός του Ισπανού ο Ροδόλφο Μπορέλο. Εκτός και αν προκύψει κάποια άλλη λύση όπως αυτή του Τάκη Λεμονή. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ άφησε... ανοικτές πληγές στον Ηρακλή αλλά και τις εγκαταστάσεις... Σπασμένα καθίσματα (110 στις θέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, 56 στις θέσεις των οπαδών του Ηρακλή), καταστροφές στις τουαλέτες, σπασμένα τζάμια στο Ιβανώφειο και το Κατσάνειο και μεγάλες ζημιές στο βοηθητικό κατέγραψε ο απολογισμός που έγινε στο Καυτανζόγλειο και τους γύρω χώρους. Όμως η μεγάλη καταστροφή έγινε στα γραφεία της τοπικής επιτροπής τζούντο που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες στην θύρα 16 του σταδίου. Δεν άφησαν τίποτα. Ξήλωσαν και κατάστρεψαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αφαίρεσαν τα έπαθλα και τα μετάλλια που υπήρχαν.Στα αγωνιστικά, μόλις μπόρεσε να δείξει ένα μέρος από τις δυνατότητες του ο Κίκο Ρατόν και θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ισπανός επιθετικός του Ηρακλή υπέστη βαριά θλάση δεξιού γαστροκνημίου και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός δράσης ίσως και για περισσότερο από ένα μήνα. Ο Ντιέ έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα. Ο Φούφουλας πέρασε σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενώ και ο Κωνσταντίνου ανέβασε ρυθμούς και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί αν θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας για να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι νόμοι της γκαντεμιάς

01. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.
02. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.
03. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.
04. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.
05. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.
06. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.
07. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π।χ। έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.
08. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
09. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.
10. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.
11. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.
12. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Επεισόδια στο Καυτανζόγλειο

Γης μαδιάμ έγινε ο περιβάλλοντας χώρος του Καυτανζογλείου, λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ.Τα επεισόδια ξεκίνησαν αρκετά νωρίς, όταν ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, που δεν είχε στην κατοχή της εισιτήρια, επιχείρησε να εισέλθει στο γήπεδο και πριν φθάσει σ' αυτό απωθήθηκε από την αστυνομική δύναμη. Στους χώρους γύρω από το πανεπιστήμιο και στους χώρους του «Ιβανόφειου», οι άνδρες της αστυνομίας επιχείρησαν να απωθήσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε δυνατό με τη χρήση δακρυγόνων, δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Η αστυνομία είχε ήδη κόψει την είσοδο στις κεντρικές οδούς που οδηγούσαν στο στάδιο, ωστόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατάφεραν στη συνέχεια να εισέλθουν στο στάδιο. Είναι άξιο αναφοράς ότι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε προμηθευτεί μόλις 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του, στο δυτικό πέταλο του σταδίου φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 5.000 φίλοι του «δικέφαλου».

Ναυαγοί

Μετά από πτώση αεροπλάνου κ επιτυχή προσθαλάσσωση βρέθηκαν σ'ένα ερημονήσι...
- 2 ιταλοί και 1 ιταλίδα
- 2 γάλλοι και 1 γαλλίδα
- 2 γερμανοί και 1 γερμανίδα
- 2 έλληνες και 1 ελληνίδα
- 2 άγγλοι και 1 αγγλίδα
- 2 βούλγαροι και 1 βουλγάρα
- 2 σουηδοί και 1 σουηδέζα
- 2 ιρλανδοί και 1 ιρλανδέζα
- 2 ρώσοι και 1 ρωσίδα
Ένα μήνα μετά πάνω σε αυτό το πανέμορφο και απομακρυσμένο νησί:
- Ο ένας ιταλός καθάρισε τον άλλον ιταλό για την ιταλίδα.
-Οι δύο γερμανοί έφτιαξαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν αυστηρώς, για να εναλλάσσονται με την γερμανίδα.
-Οι δύο έλληνες κοιμούνται την Δευτέρα με την ιταλίδα, την Τρίτη με την σουηδέζα, την Τετάρτη με την γαλλίδα, την Πέμπτη με την ρωσίδα, την Παρασκευή με την ελληνίδα και το σαββατοκύριακο πηγαίνουν για ψάρεμα (καθώς η ελληνίδα ασχολείται ευτυχισμένη με την καθαριότητα και το μαγείρεμα)
-Οι δύο άγγλοι περιμένουν κάποιον να τους συστήσει στην αγγλίδα και έως τότε βολεύονται μεταξύ τους.
- Οι δύο βούλγαροι έριξαν μια ματιά στον ωκεανό, μετά μια ματιά στην βουλγάρα και... άρχισαν να κολυμπάνε.
-Οι δύο σουηδοί μελετούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας την στιγμή που η σουηδέζα γκρινιάζει ασταμάτητα για τις αναλογίες του κορμιού της, την αληθινή φύση του φεμινισμού, αλλά τουλάχιστον δεν χιονίζει και οι φόροι είναι σε μειωμένα επίπεδα.
-Οι ιρλανδοί αρχίζουν να χωρίζουν το νησί σε βόρειο και νότιο και να κατασκευάζουν ένα αποστακτήριο.
Δεν είναι σίγουροι αν θα πρέπει να το συζητάνε για sex μιας και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται θολά μετά τα πρώτα λίτρα κατάποσης whiskey αλλά τουλάχιστον ξέρουν ότι και οι άγγλοι δεν πρόκειται να πηδήξουν.
-Ο ένας ρώσος παντρεύτηκε την ρωσίδα και μετά την χώρισε.
Είναι ο καλύτερος πελάτης του αποστακτηρίου των ιρλανδών.
Ο άλλος ρώσος έβγαλε λεφτά σκοτώνοντας τον ιταλό και κανονίζοντας να βγάλει βίζα στους βούλγαρους। Κάνοντας αυτά διεκδικεί το 33।4% από το αποστακτήριο των ιρλανδών συμπεριλαμβανομένου και το παγκόσμιο δικαίωμα διανομής στους άγγλους, προσλαμβάνοντας τους έλληνες για πωλητές. Επίσης προσέλαβε τους δύο γερμανούς ως σωματοφύλακες για τον εαυτό του και την ρωσίδα γκόμενά του και υποσχέθηκε στην βουλγάρα ότι θα γίνει νονά του πρώτου του παιδιού. Εξακολουθεί να βγαίνει και με την σουηδέζα ενίοτε για να μάθει αγγλικά.
-Στο μεταξύ οι γάλλοι ακόμα σκέφτονται πώς ξέμειναν μόνοι στο νησί!!!

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Μόνος πρώτος ο Ηρακλής

Σ' ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 3-1 σετ της ΕΑ Πατρών στη Μίκρα। Ετσι, οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.Το ματς, είχε συγκλονιστική εξέλιξη και ιδιαίτερα στο πρώτο σετ, το οποίο έληξε 35-33 υπέρ του «γηραιού», έπειτα από 36 λεπτά! Οι Αχαιοί, έχασαν και το δεύτερο σετ, ωστόσο, πήραν το τρίτο, πάλεψαν στο τέταρτο, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και το κατέκτησαν.
Τα σετ: 3-1 (35-33, 25-22, 21-25, 25-22)

Το παρκάκι


Πάει ο άντρας στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να πλένει πιάτα.

- "Γυναίκα παράτα τα όλα και έλα να κάνουμε sex!"Παρατάει η γυναίκα το πλύσιμο των πιάτων κι αρχίζει με χαρά να ξεντύνεται!

- "Όχι εδώ μωρό μου, λέει εκείνη, σήμερα λέω να πάμε για πρώτη φορά στο απέναντι παρκάκι, να κάνουμε κι εμείς μια φορά κάτι τρελό, θέλεις;

"Ο άντρας ενθουσιάζεται με την ιδέα της γυναίκας του και χωρίς δεύτερη κουβέντα ανοίγει την πόρτα και πάνε στο απέναντι παρκάκι! Αρχίζει το μπαλαμούτι και τα σχετικά, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ένας αστυνομικός και τους πιάνει:

- "Τί γίνεται εδώ; Δεν ντρέπεστε; Θα σας κόψω πρόστιμο για προσβολή δημοσίας αιδούς!

"Αντιδράει ο άντρας, αλλά ο αστυνομικός δεν δέχεται τίποτε και αρχίζει νατους κόβει κλήσεις।-

"Λοιπόν για τον κύριο 30 ευρώ πρόστιμο και για την κυρία 100 ευρώπρόστιμο!

"- "Καλά κύριε αστυνομικέ", ρωτάει ο άνδρας, "γιατί εγώ 30 και η γυναίκαμου 100;

"- "Γιατί η γυναίκα σας ήταν εδώ και χθες!!!"