Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Δαλούκας στην Τούμπα

Ο Γιώργος Δαλούκας του συνδέσμου Θεσσαλίας θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα ορίστηκε ο Γ.Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας.

Ζωντανός στη μάχη για σεντόνι

Με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να δείχνει την κλάση και την τεράστια εμπειρία του, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από τη Λάρισα και ξαναμπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της 1ης θέσης στα πλέι οφ. Εκείνης που δίνει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου...Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς πως θα είναι το «αφεντικό» του παιχνιδιού καθώς μόλις στο 9ο λεπτό προηγήθηκαν όταν ο Κονσεϊσάο έστειλε τη μπάλα «συστημένη» στο κεφάλι του Μπακαγιόκο και αυτός, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Βράνιτς. Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν και απείλησαν μόνο δυο φορές με μακρινά σουτ των Σαρμιέντο (29’) και Ζουράφσκι (30’).Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος όταν έβγαινε μπροστά και αν οι Μουσλίμοβιτς (17’), Μπακαγιόκο (39’, 45’) και Κονσεϊσάο (45’) σημάδευαν καλύτερα, η ομάδα τους θα ‘χε «καθαρίσει» νωρίτερα. Αυτές οι ευκαιρίες που... σπατάλησαν οι Θεσσαλονικείς δεν τους κόστισαν, αφού στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα δεν κατάφερε καν να τους... ανησυχήσει. Η αδράνεια των «βυσσινί» προκάλεσε τις... χλιαρές αποδοκιμασίες μικρής μερίδας των φιλάθλων.Κατά τ’ άλλα, η «συνταγή Σάντος» (προσέχουμε την άμυνα μας και «χτυπάμε» στις αντεπιθέσεις) λειτούργησε και πάλι άψογα και ο «Δικέφαλος» σκόραρε για δεύτερη φορά στο 80’ με τον δημιουργό του πρώτου του γκολ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Μάλιστα, αν ο Βράνιτς δεν νικούσε σε δυο τετ α τετ τον Μουσλίμοβιτς (56’ και 92’), τότε η νίκη του ΠΑΟΚ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι Λαρισαίοι για το μόνο που δικαιούνται να «γκρινιάζουν» είναι για τη φάση του 2’, όταν ο Ιβιτς ανέτρεψε τον Γιαννακόπουλο, αλλά ο κατά τ’ άλλα καλός, Π. Κωνσταντινέας δεν υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών».Δηλώσεις προπονητών: «Ετσι είναι αυτά τα παιχνίδια. Ολα είναι ρευστά κι όλα μπορούν ν’ αλλάξουν από αγώνα σε αγώνα. Εμείς συνεχίζουμε και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την ομάδα που επιθυμούμε....», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος.Για τις χλιαρές αποδοκιμασίες μικρής μερίδας των φιλάθλων της Λάρισας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε: «Δεν πρέπει να πιέζουμε παραπάνω τους παίκτες μας, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Ισως κάποιοι ξεχνούν γρήγορα»...Κίτρινες: Κώτσιος, Σαρμιέντο - Μουσλίμοβιτς, Ιβιτς, Βιεϊρίνια ΛΑΡΙΣΑ: Βράνιτς, Κώτσιος, Νταμπίζας, Γιαννακόπουλος, Πάρα Φακούντο, Σαρμιέντο, Φωτάκης (73' Τσίγκας), Μετίν (66' Κυριάκος), Βέμπερ (62' Ιλιτς), Κατσιαρός, Ζουράφσκι.ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κονσεϊσάο (86' Λάκης), Μπακαγιόκο (66' Βιεϊρίνια), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Ιβιτς, Βερόν, Σορλέν (90'+ Μπαλάφας), Σνάουτσνερ.

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Δεν έχει ξαναγίνει...

Αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον τους για τα πλέι οφ δεν έχει προηγούμενο. Ολοι θέλουν να είναι παρόντες στη γιορτή, γιατί πραγματικά σαν γιορτή βλέπουν αυτά τα ματς και σπεύδουν να εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι», όχι μόνο για το ένα ματς αλλά για όλα. Και αυτό φάνηκε από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα «μίνι διαρκείας», όπως ονομάστηκε το πακέτο των εισιτηρίων για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο Δικέφαλος στην Τούμπα με ΠΑΟ, ΑΕΚ και Λάρισα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έχουν πουληθεί περίπου 11.700 πακέτα των τριών αγώνων και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν σύντομα τις 15.000, ενώ έχουν πουληθεί και 750 μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ολα δείχνουν ότι και για τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ στο γήπεδο της Τούμπας δεν θα πέφτει καρφίτσα. Παράλληλα, η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία της στην Ξάνθη. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ένα τράβηγμα που έχει ο Αναστασάκος. Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει σήμερα σε παιχνίδια διάρκειας 45 λεπτών πρώτα την Ξάνθη και μετά τον Πανθρακικό.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

"Πολιτικό πρωτομαγιάτικο χιούμορ..."


Αισιοδοξία για Οπέρ

Στο «κόλπο» της απόκτησης του Εσθονού Αντρές Οπέρ έχουν μπει κι άλλες ομάδες, όμως στον Ηρακλή, διοικητικοί κύκλοι, δηλώνουν πως: «Δεν ανησυχούμε». Ο 31χρονος επιθετικός, για τον οποίο πολλοί μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, έχει συμφωνήσει με τους «κυανόλευκους» και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και ν΄ ανακοινωθεί η απόκτησή του είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Ο Ιλκο Ναουμόφσκι αποτελούσε εναλλακτική λύση, η οποία εγκαταλείφθηκε από τη στιγμή που ο Ολεγκ Προτάσοφ «άναψε το πράσινο φως» για τον Οπέρ.Αδεια 20 ημερών (2-22 Μαΐου) έδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής στον Επστάιν προκειμένου ο Γερμανός μεσοεπιθετικός να πανττρευτεί αλλά και να βαφτίσει το παιδί που αποκτήθηκε από τη σχέση του με τη μέλλουσα σύζυγό του. Ο Επστάιν είχε προγραμματίσει όλα αυτά να γίνουν μέσα στον Μάιο και η ΠΑΕ Ηρακλής δεν του... χάλασε το χατίρι.Την προσεχή εβδομάδα ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο γυμναστής Νίκος Καρύδας θα ταξιδέψουν στην κεντρική Ευρώπη για να κλείσουν το αθλητικό κέντρο στο οποίο θα γίνει η προετοιμασία.

Ντίκα στον «Γηραιό»!

Παίκτη του Ηρακλή θεωρούν οι Ρουμάνοι τον άλλοτε πολλά υποσχόμενο, 28χρονο πια, Νικολάε Ντίκα! Σε δημοσίευμα που χαρακτηρίζει αποκλειστικό η έγκυρη ρουμανική «Prosport» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο εφιάλτης του Ντίκα τελειώνει. Οι Σικελοί συμφώνησαν να δώσουν τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μετά την Κατάνια που συνεργάστηκε με τον Βάλτερ Ζένγκα, ο Ντίκα θα σμίξει με έναν ακόμα πρώην προπονητή της Στεάουα, τον Ολεγκ Προτάσοφ».Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε ο νέος Ουκρανός τεχνικός του «Γηραιού», με τον οποίο ο Ντίκα είχε συνεργαστεί στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να αφιχθεί την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τον «Γηραιό». Ετσι, όλα δείχνουν ότι η Κατάνια συμφώνησε να παραχωρήσει δανεικό στον Ηρακλή για ένα χρόνο τον παίκτη, ο οποίος αν υπογράψει θα δυναμώσει υπερβολικά το δυναμικό της ομάδας του Αντώνη Ρέμου...