Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Boύλγαρος οδηγός νταλίκας αυτοκτόνησε επειδή δεν είχε ούτε για να φάει!

Σε τραγική κατάσταση φαίνεται πως βρέθηκε ένας 40χρονος Βούλγαρος οδηγός νταλίκας, που αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το όχημά του σε ένα πάρκινγκ στη Θήβα όταν έπεσε σε έλεγχο. Από την περασμένη Δευτέρα περίμενε συμπατριώτες του να του φέρουν χρήματα καθώς δεν είχε ούτε για να φάει (!) και από την απόγνωσή του έβαλε τέλος στην ζωή του!

Η νταλίκα παρέμεινε σταθμευμένη στο υπαίθριο πάρκινγκ μετά τον έλεγχο μικτού συνεργείου, καθώς τα ελαστικά της κρίθηκαν ακατάλληλα. Ο Βούλγαρος οδηγός επικοινώνησε με την εταιρεία που συνεργαζόταν και οι υπεύθυνοι του έδωσαν εντολή να παραμείνει εκεί, λέγοντάς του ότι θα ξεκινούσαν συνάδελφοί του για να του φέρουν νέα ελαστικά.

Ο άτυχος άνδρας τους διαμήνυσε ότι δεν καθόλου χρήματα μαζί του, όμως εκείνοι τον διαβεβαίωσαν ότι σε λίγες ώρες θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Οι λίγες ώρες, όμως, έγιναν λίγες… μέρες με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες του να φτάσουν σήμερα τα ξημερώματα στην Θήβα!

Τα κλειδιά βρίσκονταν στη μίζα, αλλά ο οδηγός έλειπε. Έτσι, άλλαξαν τα λάστιχα και περίμεναν να επιστρέψει, όταν ένας από αυτούς σήκωσε το μουσαμά της καρότσας και αντίκρισε τον άτυχο 40χρονο να κρέμεται από μια θηλιά που είχε φτιάξει με ιμάντες πρόσδεσης εμπορευμάτων! Η Αστυνομία ερευνά τα αίτια της αυτοκτονίας, που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έγινε τα μεσάνυχτα.

protothema.gr/greece/article/?aid=64463

Δεν υπάρχουν σχόλια: