Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ζωντανή ανασύρθηκε και η γιαγιά του μωρού

Μετά το κοριτσάκι των 14 ημερών και τη μητέρα του που ανασύρθηκαν σήμερα ζωντανές από τα συντρίμμια, περίπου 48 ώρες μετά το σεισμό στην ανατολική τουρκική επαρχία Βαν, ζωντανή ανασύρθηκε και η γιαγιά της οικογένειας,όπως μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.Νωρίτερα σήμερα είχαν ανασυρθεί ζωντανές από τα ερείπια η μικρή Αζρά και η μητέρα της Σενιχά, διευκρίνισε ο ανταποκριτής του πρακτορείου στην Έρτζις, την πόλη που υπέστη τις μεγαλύτερες ζημιές από το σεισμό της Κυριακής.

Η γιαγιά, η Γκιουλζαντέ Καραντουμάν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και όπως ανακοινώθηκε δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το μωρό που σώθηκε σαν από θαύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο στην Άγκυρα. Άγνωστη είναι η τύχη του πατέρα της οικογένειας ο οποίος βρίσκεται ακόμη κάτω από τα συντρίμμια και προς το παρόν δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την ίδια ώρα, ομάδα των σωστικών συνεργείων ανέσυρε ζωντανό από τα συντρίμμια έναν τριαντάχρονο άνδρα. Ο άνδρας, ο οποίος έχει τραυματιστεί, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/250102/zodani-anasurthike-kai-i-giagia-tou-morou-/