Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αλβανίδες «ξαναγίνονται» παρθένες για να… παντρευτούν


Μία νέα μόδα στην Αλβανία θέλει γυναίκες ηλικίας 18 – 30 χρονών να πηγαίνουν για την αποκατάσταση της παρθενιάς τους. Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύονται στο “Osservatorio Balcani e Caucaso”, κάθε ημέρα τρεις Αλβανίδες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της...παρθενιάς τους. Το ‘Θέμα’ που εκδίδεται στα Τίρανα, αναφέρει πως οι γυναίκες αποφασίζουν να γίνουν παρθένες προκειμένου να παντρευτούν, χωρίς να έχουν τη ‘ρετσινιά’.
Οι επεμβάσεις διαρκούν 20 λεπτά και έχουν κόστος 200 ευρώ. Οι γυναικολόγοι και οι κοινωνιολόγοι λένε ότι λόγω της μετανάστευσης των ανδρών στο εξωτερικό, όταν αυτοί γυρίσουν θέλουν να παντρευτούν παρθένα από τον τόπο τους, έτσι οι Αλβανίδες τους… κάνουν το χατίρι.

Read more: http://www.enimerwsi.gr/2012/03/blog-post_8457.html#ixzz1pOnicKCI

Δεν υπάρχουν σχόλια: