Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φοιτήτρια επιδίδεται σε… θορυβώδες σεξ σε κοινή θέα


Απηυδισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Σισίνη στην Πάτρα με τη συμπεριφορά νεαρής φοιτήτριας, η οποία επιδίδεται σε άγριο σεξ οποιαδήποτε ώρα, με ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα!

Τι κι αν της έκαναν ευγενικές συστάσεις, τι κι αν κάλεσαν την...
αστυνομία, τι κι αν απευθύνθηκαν στο δήμο της Πάτρας (!), η νεαρή είναι ασταμάτητη.

Σύμφωνα με το dete.gr, το διαμέρισμά της φοιτήτριας είναι στον ημιώροφο και η οπτική επαφή είναι δυνατή από πολλά σημεία, γεγονός που μάλλον εξιτάρει, αντί να αποθαρρύνει, την συγκεκριμένη κοπέλα. Είτε είναι πρωί, είτε βράδυ, είτε μεταμεσονύκτιες ώρες, η ίδια με τον ερωτικό της σύντροφο ανοίγουν διάπλατα την μπαλκονόπορτα και ξαπλώνουν στον καναπέ του σαλονιού για να επιδοθούν, χωρίς ντροπές και αναστολές, στα ερωτικά τους παιγνίδια. Και το κάνουν ενώ φαίνονται πλήρως από τον οποιοδήποτε περαστικό ή από κατοίκους του πρώτου ορόφου της ακριβώς απέναντι πολυκατοικίας.

Πέρα όμως από το ποιος μπορεί να τους δει, το θέμα είναι πως οι κάτοικοι δεν μπορούν να βρουν την ησυχία τους. Κυριολεκτικά δεν κλείνουν μάτι τις νύχτες ενώ ακόμα χειρότερη, όπως δηλώνουν καταγγέλλοντες κάτοικοι της γειτονιάς, είναι οι περιπτώσεις με τα απογεύματα. Όταν δηλαδή λόγω των ερωτικών κραυγών της νεαρής και του συντρόφου της, τα παιδιά που τις προηγούμενες μέρες διάβαζαν για τις πανελλήνιες δεν μπορούσαν με τίποτα να συγκεντρωθούν. Πρόβλημα υπάρχει όμως ακόμα και τις πρωινές ώρες μιας και όπως φαίνεται το ζευγάρι των φοιτητών είναι… αχόρταγο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε ώρα και στιγμή για να συνευρεθεί και να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές.

Ζήτησαν βοήθεια από το δήμο…

Βέβαια, το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι γείτονες προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, κάνοντας απευθείας συστάσεις στη νεαρή. Όμως δεν είδαν κάποιο αποτέλεσμα, αφού η ίδια συνέχισε στην ίδια τακτική. Στη συνέχεια άρχισαν να καλούν την αστυνομία αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα εφόσον η φοιτήτρια εξακολουθούσε να απολαμβάνει το σεξ φωνάζοντας και σε κοινή θέα. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα, μία αντιπροσωπεία των γειτόνων πήγε στον δήμο θέλοντας να αναζητήσει κάποιον υπεύθυνο. Μόνο που δεν υπήρχε ούτε εκεί κάποιος αρμόδιος για το σχετικό ζήτημα. Ως εκ τούτου, το πρόβλημα υφίσταται ακόμα και οι κάτοικοι δεν ξέρουν πού να αποταθούν…
 
 http://www.enimerwsi.gr/2012/06/blog-post_2029.html#ixzz1xSLaXQXy

Δεν υπάρχουν σχόλια: