Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Απόψε βγαίνει ο αντίπαλος της Ελλάδας

Απόψε βγαίνει ο αντίπαλος της ΕλλάδαςΓερμανία και Δανία για την πρωτιά του Β΄ομίλου
Αγώνας που θα κρίνει την πρωτιά στον Β’ όμιλο του Euro 2012 και ο νικητής του θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας είναι αυτός ανάμεσα στη... Δανία και τη Γερμανία (21:45, live streaming από το sport-fm.gr).

Ύστερα από την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στην προκριματική φάση της διοργάνωσης, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος περιμένουν να δουν αν θα αντιμετωπίσουν τα «πάντσερ» ή αν οι Δανοί κάνουν την έκπληξη και περάσουν εκείνοι ως πρώτοι από το δεύτερο γκρουπ.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες οι Γερμανοί να μείνουν εκτός από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό θα συμβεί αν χάσουν από την ομάδα του Μόρτεν Όλσεν και η Πορτογαλία επικρατήσει με τουλάχιστον ανάλογο αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους, οι Δανοί μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση με νίκη ή με ισοπαλία και αν χάσει η Πορτογαλία από την Ολλανδία.

Πιθανές συνθέσεις

Δανία (Μόρτεν Όλσεν): Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κάιερ, Άγκερ, Σ. Πόουλσεν, Κβιστ, Κρ. Πόουλσεν, Μίκελσεν, Έρικσεν, Κρόν Ντέλι και Μπέντνερ.

Στον πάγκο: Λίντεγκαρντ, Σνάιχελ Μπέιλαντ, Βας, Οκόρε, Σίλμπερμπαουερ, Ζίμλινγκ, Κάλεμπεργκ, Σόνε, Γκ. Πόουλσεν, Ρόμενταλ και Πέντερσεν

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ):
Νόιερ, Μπέντερ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Εζίλ, Ποντόλσκι και Γκόμεζ.

Στον πάγκο: Βίζε, Τσίλερ, Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Σμέλτσερ, Σούρλε, Γκέτσε, Γκουντογκάν, Κρόος, Ρόις και Κλόζε.

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

Γερμανία 6 (3-1)
Πορτογαλία 3 (3-3)
Δανία 3 (3-3)
Ολλανδία 0 (1-3)

Τα ματς της 3ης αγωνιστικής

Πορτογαλία-Ολλανδία (21:45, ΕΤ-1)
Δανία-Γερμανία (21:45)

Τα κριτήρια ισοβαθμίας

1ον: Τα μεταξύ τους ματς
2ον: H καλύτερη διαφορά τερμάτων
3ον: Η καλύτερη επίθεση

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: