Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Γιατί οι άντρες δεν κάνουν συχνά στοματικό έρωτα στη γυναίκα;

Πάντως οι περισσότερες γυναίκες είτε το ζητούν είτε όχι, θέλουν και απολαμβάνουν όσο και οι άντρες το στοματικό σεξ.
Το στοματικό είναι μια πολύ διαδεδομένη μορφή σεξ που την αναζητούν όλο και περισσότερο τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες…

Το να κάνουν όμως στοματικό οι γυναίκες στον άντρα είναι πιο διαδεδομένο από ότι το αντίθετο. Πολλοί είναι οι άντρες που λένε όχι στο να κάνουν στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα...
και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Πολλοί είναι αυτοί που σιχαίνονται,καθώς στον μέσο όρο το γεννητικό όργανο της γυναίκας είναι εστία περισσότερων μικροβίων από ότι το γεννητικό όργανο του άντρα, και μπορεί να έχει άσχημη και περίεργη μυρωδιά και γεύση- όπως λένε. Aπό την άλλη πολλοί δεν θεωρούν ότι τους προσφέρει κάποια ηδονή(αν είναι δυνατόν!) και εγωιστικά θεωρούν ότι μόνοι αυτοί έχουν δικαίωμα να δέχονται την απόλαυση του στοματικού σεξ. Αυτό όμως δεν αποτελεί κανόνα. Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι γουστάρουν να κάνουν στοματικό και να βλέπουν την κοπέλα να απογειώνεται..

Όμως κακά τα ψέμματα- το στοματικό σεξ απο την πλευρά των γυναικών είναι πιο διαδεδομένο από ότι το αντίθετο και ένας λόγος είναι κυρίως το ότι οι γυναίκες δεν το ζητούν και δεν το απαιτούν, αναφέρει τ queen.gr. Οι άντρες, συνήθως κατόπιν απαίτησης της γυναίκας προβαίνουν στην πράξη, ενώ πιο συχνό είναι να το κάνουν σε μια κοπέλα που τους ενδιαφέρει πραγματικά και όχι σε ένα απλό one night stand. Oπότε, την ηδονή του στοματικού νιώθουν πιο πολύ οι κοπέλες μέσα σε σχέση σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, διότι εκεί οι άντρες ενδιαφέρονται πραγματικά να τις ικανοποιήσουν, ενώ παράλληλα τις γνωρίζουν και δεν τίθενται και λόγοι τύπου «σιχαίνομαι-δεν σε ξέρω»….

Πάντως οι περισσότερες γυναίκες είτε το ζητούν είτε όχι, θέλουν και απολαμβάνουν όσο και οι άντρες το στοματικό σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: