Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ασταμάτητος, αήττητος και πρώτος…

Ο Ηρακλής εντυπωσίασε σε ένα ακόμα παιχνίδι, κέρδισε με 3-0 τον Τύρναβο και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την Σούπερ Λιγκ… Με «σπασμένα» τα φρένα εξακολουθεί να πηγαίνει ο Ηρακλής που κέρδισε (και) τον Τύρναβο με 3-0 και συνεχίζει το αήττητο και μοναχικό του ταξίδι προς την Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανόλευκοι» με πολύ καλή παρουσία (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), κέρδισαν σχετικά εύκολα, ένα ακόμα παιχνίδι και ξεπέρασαν το «σύνδρομο» του Καυτανζογλείου.
Με τη νίκη του αυτή, ο Ηρακλής έφτασε τους 39 βαθμούς (εννιά περισσότερους από τη Λαμία) και έκανε το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που ακολουθούν στο Καυτανζόγλειο.
Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Τσιλιγκίρης στο 45′ (το πρώτο του με τον Ηρακλή), ο Κάσσος στο 67′, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Λουκίνας στο 89′.


Δεν υπάρχουν σχόλια: