Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αρχίζει η εκτόξευση για Σούπερ Λιγκ

Πρώτη αγωνιστική για τα πλέι οφ της Football League, με τον Ηρακλή να υποδέχεται την ΑΕΚ σήμερα (26/4 – 18:00) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
 Η Κυριακή που περίμενε ο κόσμος του Ηρακλή με τόση τρέλα και ανυπομονησία ήρθε.

Κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες ήταν πολλές για να αντέξει ο «κυανόλευκος» λαός μακριά από την αγαπημένη του ομάδα και επιτέλους έχουμε δράση στην Football League. Τα πλέι οφ να ξεκινάνε σήμερα (26/4) και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Καυτανζόγλειο εκεί όπου ο Ημίθεος υποδέχεται την ΑΕΚ (18:00).

Ο ξεσηκωμός που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Ηρακλή δεν έχει προηγούμενο με τα εισιτήρια να φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς και όλα δείχνουν πως σήμερα (26/4) ο κόσμος θα δώσει το δικό του σόου από τις κερκίδες του γηπέδου και θα δημιουργήσει μια εξαιτερική ατμόσφαιρα, ώστε να ωθήσει τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου στο πρώτο τρίποντο των πλέι οφ.

Ντέρμπι από τα παλιά για τους δύο συλλόγους που κατέκτησαν αμφότεροι τις δύο πρώτες θέσεις σε Βόρειο (Ηρακλής) και Νότιο (ΑΕΚ) όμιλο, αφήνοντας πίσω Ολυμπιακό Βόλου, Λάρισα και Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή αντίστοιχα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ξαναρχίζουν, μετά την σχεδόν μηνιαία διακοπή, λόγω πολλών εκκρεμοτήτων των ομάδων της Football League. Αν μη τι άλλο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ετοιμότητα των δύο ομάδων στον σημερινό αγώνα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κρατάει «ζεστή» την ομάδα του με το φιλικό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα το προηγούμενο Σάββατο (18/4).

Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε χθες (25/4), χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ημίθεο. Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος διάλεξε τους είκοσι πιο έτοιμους παίκτες του, με τον Δημήτρη Στάμου να επανέρχεται στην «κυανόλευκη» αποστολή.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετές και σημαντικές ελλείψεις. Ο Πέτρος Μάνταλος είναι νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Μιγκέλ Κορδέρο συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ εκτός έμεινε και ο Άλεξ Ντακόλ που συνεχίζει το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στην αποστολή.

Στο πλευρό του Ηρακλή θα είναι και ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης με τον γιο του Μάικ, που έφτασαν χθες (25/4) στην Θεσσαλονίκη και βρέθηκαν στο κλειστό του Ιβανωφείου.

Τα εκδοτήρια για όσους θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής θα είναι ανοιχτά από τη 1:00 μ.μ.

Η BlueArena θα βρίσκεται από νωρίς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: