Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πλήρης σύνταξη στα 65 για όλους

Πλήρης σύνταξη στα 65 για όλουςΜειωμένη στα 60 για όλους Αυξάνονται σταδιακά, έως το 2015, τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για απονομή μειωμένης και πλήρους σύνταξης στα 60 και στα 65, αντίστοιχα.
Επίσης, καθιερώνεται πλαφόν στις συντάξεις του ιδιωτικού τομέα και των ΔΕΚΟ, τα οποία διαμορφώνονται στα

Μέντα, χαμομήλι και ιβίσκος

Τα φάρμακα της φύσης Στην ελληνική επικράτεια συναντιούνται σχεδόν παντού τρία ιδιαίτερα ευεργετικά φυτά: η μέντα, το χαμομήλι και ο ιβίσκος. Άραγε, γνωρίζουμε το πόσο ευεργετικά είναι για την υγεία μας;
Η μέντα είναι ποώδες πολυετές φυτό που φτάνει σε ύψος ως 70 πόντους. Αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλές φυτό, τόσο για τις αρωματικές του, όσο και για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα χρήσιμα μέρη της μέντας είναι τα άνθη και τα φύλλα. Χρησιμοποιείται στο

Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το σεξ μέσα στο γάμο


Συχνά, ακούμε γύρω μας πολλά παντρεμένα ζευγάρια να παραπονιούνται για τη σεξουαλική τους ζωή, η οποία είτε μειώνεται όσο αφορά στη συχνότητα των σεξουαλικών τους επαφών, είτε δεν είναι «το ίδιο» σε σχέση με παλιά. Αλλάζει όντως το σεξ μέσα στο γάμο ή μήπως αλλάζει ο τρόπος που οι σύντροφοι αλληλεπιδρούν σεξουαλικά; Και άραγε τι συμβαίνει; τι μπορεί να αλλάζει μέσα στο γάμο;

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάρρευση γέφυρας

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με την κατάρρευση της γέφυρας στον οικισμό Μελισσουργός του δήμου Βόλβης και τις καταστροφές του οδικού δικτύου της περιοχής που προκλήθηκαν κατά την προ ημερών νεροποντή, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση στάθηκαν δημοσιεύματα στον Τύπο.

Ασπίδα σωτηρίας οι καθρέπτες

Το Α και το Ω για τον οδηγό Οι καθρέπτες είναι σημαντικοί τόσο μέσα στην πόλη όσο και έξω από αυτήν αποτελούν το κύριο εργαλείο κάθε οδηγού για την ασφάλειά του όταν θέλει να έχει την απόλυτη ορατότητα για να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας ή και να ξεπαρκάρει.

Οδυνηρή ήττα για τον ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα των προκριματικών της Ευρωλίγκας και αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» που θα τον οδηγούσε στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο

Νέες παραβιάσεις στο ΑιγαίοΑπό έξι τουρκικά αεροσκάφη Ένας σχηματισμός της τουρκικής Αεροπορίας αποτελούμενος από έξι μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα μία παράβαση των κανόνων του FIR Αθηνών και τρεις παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου.


http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/237793/nees-paraviaseis-sto-aigaio/

Υποβιβάζεται (;) ο Αστέρας Τρίπολης


Σύμφωνα με πληροφορίες για τις οποίες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιωθούν, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλλε

Η μη τοποθέτηση ή ακόμα και η λανθασμένη χρήση του παιδικού καθίσματος μπορεί να αποβεί μοιραία για έναν «μικρό» επιβάτη. Ακόμα και μετά την ηλικία των έξι πρέπει να εξετάζεται η χρήση παιδικού καθίσματος ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού, ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι ζώνες ασφαλείας σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα καθίσματα δε θα το τραυματίσουν.

«Για τη νίκη με Ολυμπιακό»

«Για τη νίκη με Ολυμπιακό» Ο Έτο δήλωσε πως θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί εναντίον του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ, όπως δηλώνει ο Έτο. Ο ακραίος αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα ήθελαν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Φοράς το σωστό νούμερο στο σουτιέν;

Φοράς το σωστό νούμερο στο σουτιέν;Τι πρέπει να γνωρίζεις Ο Οκτώβριος, είναι ο μήνας αφύπνισης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Το πολύτιμο στήθος μας δεν το προσέχουμε όμως όσο θα έπρεπε. Όχι μόνο σχετικά με τις εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε αλλά και με την σωστή στήριξη που πρέπει να του παρέχουμε.

Τον θάνατο σπέρνουν μολυσμένα πεπόνια στις ΗΠΑ

Μέχρι στιγμής έχουν πεθάνει 15 άνθρωποι Δέκα πέντε πολίτες έχασαν μέχρι στιγμής τη ζωή τους από την κατανάλωση μολυσμένων πεπονιών σε οκτώ αμερικανικές Πολιτείες και συγκεκριμένα στις Πολιτείες Νέου Μεξικού, Κολοράντο, Τέξας, Κάνσας, Μέριλαντ, Μισούρι, Νεμπράσκα και τέλος Οκλαχόμα.

Ζήτω ο… Κωστένογλου!

Η «Ένωση» έτοιμη να υποδεχτεί το διάδοχο του Χιμένεθ Ο βασιλιάς δεν «πέθανε» ακόμα, αλλά στην ΑΕΚ ετοιμάζουν ήδη το διάδοχο που θ’ ακούσει το…

Μεθυσμένος οδηγός σκότωσε 59χρονη

Μεθυσμένος οδηγός σκότωσε 59χρονηΧαροπαλεύει στην εντατική το 4χρονο εγγόνι της Τραγωδία εξελίχθηκε στην Αγία Ελεούσα στην Χαλκίδα, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε μία 59χρονη γυναίκα, η οποία πήγαινε βόλτα με τον 4χρονο εγγονό της.

Ανυπόφορη η σαπίλα του ποδοσφαίρου

Κωφίδης: Για ποια δικαιοσύνη μιλούν; Τα «βέλη» του προς κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσε ο Σάββας Κωφίδης με αφορμή τον υποβιβασμό του Ηρακλή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα κατηγορώντας για απάθεια την Πολιτεία, τους διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Από το στόχαστρο του παλαίμαχου παίκτη δεν ξέφυγε ούτε η διοίκηση του «Γηραιού», στην οποία επέρριψε το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί.

«Μαγικά χαρτάκια» για τη Ντόρτμουντ

Τα εισιτήρια διατίθενται σε... αλμυρές τιμές Συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων για τον εντός έδρα αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντόρτμουντ. Αυτά προέρχονται από κάποιες επιστροφές από χορηγούς «ερυθρολεύκων», ενώ το φθηνότερο κοστίζει 100 €. Παράλληλα η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται και για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ».

Μετράει... μέρες ο Χιμένεθ

Η διοίκηση δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Ισπανό Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Οι άσχημες εμφανίσεις και οι ήττες από ΠΑΟΚ και Στουρμ Γκρατς έχουν οδηγήσει τη διοίκηση της «Ένωσης» στην απόφαση να δείξουν στον Ισπανό προπονητή την πόρτα της εξόδου. Σκέψεις ακόμη και για μεταμεσονύχτιο Δ.Σ, ίσως δεν προλάβει καν το ματς με τον Πανιώνιο ο Χιμένεθ.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εντός της κυπριακής ΑΟΖ κινείται το Πίρι Ρέις

Πλέει κοντά στο σημείο γεώτρησης της Noble Energy Το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Πίρι Ρέις εξακολουθεί να κινείται εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά σε διεθνή ύδατα.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο


Αερομαχίες είχαμε σήμερα στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών μετά από ένα χρόνο, όταν
Με νέο όνομα ο Ηρακλής 1908 θα 'ναι απαλλαγμένος από χρέη Φόρμουλα για να συμμετάσχει η ομάδα στη Football League 2 και όχι το Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αναζητούν στον Ηρακλή. Οι διοικούντες τον «Γηραιό» ευελπιστούν ότι θα βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που θα προβιβάσει η ΕΠΟ από τη Δ’ Εθνική για να συμπληρώσει το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, αφού λόγω των ποινών που επιβλήθηκαν έχει αλλάξει. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Φιορεντίνα στην Ιταλία, όταν είχε υποβιβαστεί λόγω χρεών.

Αγοράζοντας μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα


Τι πρέπει να προσέξουμε στις μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες; Υπάρχουν σημεία και σημάδια που φανερώνουν την αλήθεια!
Ένας προσεκτικός οπτικός έλεγχος στα μηχανικά μέρη θα μας σώσει από μπελάδες. Κεφαλή, κάρτερ, λεβιές ταχυτήτων και φρένου μπορούν να φανερώσουν ελαττώματα της μοτοσικλέτας και κακής χρήσης.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Ισοπαλία; Θα υπέγραφα και με τα δύο χέρια»

Ο Λάζλο Μπόλονι αναλύει το επερχόμενο παιχνίδι με την Καζάν Ρεαλιστής για το δύσκολο έργο του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Ρούμπιν εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι κατά την αναχώρηση της αποστολής για το μακρινό Καζάν. Ο Ρουμάνος τεχνικός δικαιολόγησε την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τους Σαλπιγγίδη και Γκαρσία λέγοντας πως θέλει να τους δώσει ανάσες.

Ο ΠΑΟΚ θέλει το πρωτάθλημα

Τους στόχους της χρονιάς οριοθέτησε ο Φωτάκης Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής μέσος τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι καλύτερα προετοιμασμένος τη φετινή σεζόν για τα παιχνίδια που δίνει στην Ελλάδα και το Europa League.

Η υλοποίηση των μέτρων στο μενού Μέρκελ-Παπανδρέου

Η υλοποίηση του προγράμματος προσαρμογής από την Ελλάδα και των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχουν απόψε στο Βερολίνο η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Είναι θαύμα που ζω»!


«Είναι θαύμα που ζω!». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συγκλονιστικής εξομολόγησης της Σοφίας Γκόντα, μετά την απελευθέρωσή της, στους δικούς της ανθρώπους, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Ηρακλής!


Αφότου το Πολιτικό Εφετείο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και απέκλεισε κάθε πιθανότητα επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, έρχεται και η ΕΕΑ να αποκλείσει εντελώς τον Ηρακλή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

«Ταφόπλακα» για τον Ηρακλή!

Οριστικό «όχι» για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια Τις τελευταίες ελπίδες του Ηρακλή ν’ αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα «ενταφίασε» το Πολιτικό Εφετείο.
Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του «Γηραιού»
(ώστε να μην αγωνίζεται ο Αστέρας ή να διακοπεί το πρωτάθλημα) και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να επιστρέψει στα σαλόνια, τον κράτησε -στην καλύτερη περίπτωση για τον ίδιο- στη Football League 2!
Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται στον ΠΑΟΚ Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη του με σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, θα πετάξει για το Καζάν ο ΠΑΟΚ, όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League.

«Είμαστε αισιόδοξοι»

Ζητάει νέα παράταση ο Πέτρος Καϊμακάμης Την πίστη του ότι ο Εφετείο θα κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο Ηρακλής εξέφρασε ο Πέτρος Καϊμακάμης μέσω της Sportday.
Το Διοικητικό Εφετείο συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα και αυτό συμβαίνει κάθε Τρίτη, με αποτέλεσμα αν δεν προκύψει έκτακτη συνεδρίαση, η απόφαση να αναμένεται αύριο. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έδωσε η ΕΕΑ.

Καλώς τα παιδιά... 3-0!

Καλώς τα παιδιά... 3-0! (vds) Το ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα αποδείχθηκε παράσταση για ένα ρόλο.
Και μάλιστα διάρκειας μόλις 45 λεπτών. Τόσα χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τρία γκολ, νικώντας εύκολα με 3-0 την ΑΕΚ και να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεν το αντιμετωπίζουμε ως ρεβάνς»

Ο Σαλπιγγίδης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Τον περσινό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο Κύπελλο δεν συγχέει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.
Ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε το ρόλο που θα παίξει ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και την καλή ψυχολογία που έχουν οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη.

Δύο δικέφαλοι συγκρούονται…


Το ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ (20.30) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στα άλλα παιχνίδια: στα Πηγάδια η SKODA Ξάνθη υποδέχεται τον ΟΦΗ, στην Τρίπολη ο Αστέρας τον Ατρόμητο και στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σκαμπό εκτοξεύτηκαν στο κέντρο της πόλης των Σερρών

Σκαμπό εκτοξεύτηκαν, χυδαίες κουβέντες εκστομίστηκαν και οι τόνοι ανέβηκαν  επικίνδυνα και πάλι, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής άντρες της δημοτικής αστυνομίας, έπειτα από εντολή του αντιδημάρχου οικονομικών Στέργιου Γαλάνη, προχώρησαν σε εκ νέου κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων στον πεζόδρομο της Ναυάρχου Βότση της πόλης των  Σερρών. Οι καταστηματάρχες αντέδρασαν έντονα φτάνοντας....

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Τα σκανδαλώδη βουλευτικά προνόμια!

Την ώρα που ο Ελληνικός Λαός πλήττεται από ολοένα και πιο σκληρά μέτρα και ενώ είναι σε αναμονή για την ανακοίνωση του καινούριου πακέτου που θα χτυπά για άλλη μια φορά μισθούς και συντάξεις οδηγώντας ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας στην απόγνωση οι Έλληνες Βουλευτές χαίρουν προνομίων και παροχών βασιλικότερων του Βασιλέως.

Στον Ειρηνικό Ωκεανό έπεσε ο δορυφόρος


«Τέλος καλό όλα καλά» για την πτώση του παλιού δορυφόρου της NASA. Τα συντρίμμια του οχήματος έπεσαν τελικά στον Ειρηνικό Ωκεανό, χωρίς να προκαλέσουν ζημιά.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνδυνος πτώσης θραυσμάτων δορυφόρου στην Ιταλία


Να παραμείνουν στα σπίτια τους ζήτησε σήμερα η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας από τους κατοίκους του βορρά, εξαιτίας των κινδύνων που συνδέονται με την επιστροφή στη Γη ενός αμερικανικού δορυφόρου, που προβλέπεται να γίνει τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, εκτιμώντας ότι οι πιθανότητες κάποια θραύσματά του να πέσουν σε ιταλικό έδαφος είναι 1,5%.

ΠΑΟ και Πανιώνιος σε λίστα με «ύποπτα» ματς!


Δύο παιχνίδια ελληνικών ομάδων, του Παναθηναϊκού και του Πανιώνιου, συμπεριλαμβάνονται σε λίστα συνολικά 150

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναικείο παρκάρισμα


Επικό γυναικείο παρκάρισμα 

 

Η κοπέλα έγραψε ιστορία...

Εθνική... ντροπή στο Βόλο!


Σε οριακό σημείο φτάνει ο Ολυμπιακός Βόλου και οι υπεύθυνοί του για να ασκήσουν πίεση στην ΕΠΟ για την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος!

Οι «κυανέρυθροι» θα στείλουν υπερασπιστικό υπόμνημα στην ΕΠΟ Με πρωτοβουλία του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη, Βασίλη Τσάβαλου -που είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη-

Νέος Trojan προσποιείται ότι προέρχεται από τη Microsoft


Τα PandaLabs διέγνωσαν έναν νέο Trojan που προσποιείται ότι προέρχεται από την Microsoft. Ο Trojan Ransom.AN προειδοποιεί το χρήστη ότι τα Windows που χρησιμοποιεί είναι

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ανέβηκε τρεις θέσεις η Εθνική


Στην ενδέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA σκαρφάλωσε η Ελλάδα για τον περασμένο μήνα, κερδίζοντας 63 βαθμούς και φθάνοντας τους 1000 συνολικά.

ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Αστέρας Τρίπολης εναντίον Ηρακλή

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής Για προσχεδιασμένο πόλεμο του νοσηρού ποδοσφαιρικού συστήματος, όπως αποκαλείται στην ανακοίνωση, κατά του Ηρακλή, κάνουν λόγο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με αφορμή την απόφαση για εκ νέου υποβιβασμό της ομάδας στην Football League 2. Σε αυτήν οι άνθρωποι του «γηραιού» κατηγορούν ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Αστέρα Τρίπολης για…

Ερωτηματικά για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στη Γερμανία

Αντιδράσεις από τη Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Επιστολή προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και την αναπληρώτρια Φώφη Γεννηματά για το νομοσχέδιο που αφορά στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό,

Όλα με ένα ευρώ από την Carrefour Μαρινόπουλος


Η Carrefour Μαρινόπουλος συνεχίζει «ποιοτικά και οικονομικά» και το δεύτερο 1δεκαπενθύμερο του Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχίζει εργασίες το γεωτρύπανο στην κυπριακή ΑΟΖ


Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να αρχίσει να τρυπά το γεωτρύπανο της αμερικανικής εταιρείας Noble στο οικόπεδο 12 «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ για εντοπισμό υδρογονανθράκων...

Ελεύθερος για τα στημένα ο Μάκης Ψωμιάδης


Ελεύθερος αφέθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης για την υπόθεση των στημένων μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα.

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα


Μέσα σε μια εβδομάδα μπορεί να αρχίσουν οι έρευνες της Τουρκίας στη Μεσόγειο, σε συνεργασία με Νορβηγική εταιρεία, με τη συνοδεία

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

«Προκλητική η συμπεριφορά της αστυνομίας»

Καταγγελία του ΠΑΟΚ για τα χθεσινά επεισόδια Η οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν χθες στη Νέα Σμύρνη και την αναστάτωση

Με τη βούλα… στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής!

Με συνοπτικές διαδικασίες η απόφαση της ΕΠΟ Χωρίς καν να μπει το θέμα σε συζήτηση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ επικύρωσε τη Δευτέρα την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη