Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013


30 Δεκεμβρίου 1979 Η μέρα που ο Βαρδινογιάννης μίσησε τον Ηρακλή

Πέρασαν 33 χρόνια όταν ο Ηρακλής έκανε... πλάκα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και διέσυρε με 6-0. Ηταν προπαραμονή Πρωτοχρονιάς και οι κυανόλευκοι με μία εκπληκτική εμφάνιση έκαναν όλη την Ελλάδα να παραμιλά και να σκορπά στους... έξι ανέμους τους πράσινους.

Η Μόσχα στέλνει πολεμικά πλοία στη Συρία


Σε επιφυλακή για πιθανή απομάκρυνση ρώσων πολιτών

Ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο εγκατέλειψε το αγκυροβόλιό του στη Μαύρη Θάλασσα για τη Συρία όπου θα το συναντήσουν άλλα δύο πλοία για το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης των Ρώσων από τη χώρα.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής είναι παλαίμαχος Έλληνας μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στην Τασκένδη της τότε Σοβιετικής Ένωσης (σημερινό Ουζμπεκιστάν), στις 26 Οκτωβρίου 1954. Οι γονείς του ήταν Έλληνες πρόσφυγες.Με καταγωγή Κυπριακή (από την Άχνα της Αμμοχώστου), ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο...

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών Σερρών εξαρθρώθηκε τετραμελής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών


«Κόκκινο» στη μεταφορά μεγάλου φορτίου ακατέργαστης κάνναβης σε άλλη χώρα της Ευρώπης άναψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, συλλαμβάνοντας την τετραμελή σπείρα που την είχε αναλάβει.
Επικεφαλής της ήταν.....

Ελεύθερες οι ανήλικες που κατακρεούργησαν 80χρονο


Με απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου Σερρών, αφέθηκαν ελεύθερες σήμερα οι δύο ανήλικες μαθήτριες που τον Ιούνιο του 2010, κατακρεούργησαν με 15 μαχαιριές έναν 80χρονο από την Κερκίνη, αποσπώντας του 10 ευρώ.Το Τριμελές Ανηλίκων Σερρών επέδωσε.....