Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Όσο υπάρχει ελπίδα, θα το πάμε μέχρι το τέλος

kosmos-serres.jpg Με καθαρό μυαλό και πιο ήρεμοι πλέον μετά την "σφαλιάρα" της Κυριακής, είναι αλήθεια ότι μπορούμε να εκτιμήσουμε διαφορετικά τα γεγονότα,  και να πάρουμε αποφάσεις που δεν θα είναι εν' βρασμώ.
Κατ' αρχήν συμφωνούμε όλοι, ότι το...

Γκόγκιτς: "Πάμε να ανεβάσουμε τον Ηρακλή"

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές της παρουσίας του στα αποδυτήρια του Ηρακλή, ο Σίνισα Γκόγκιτς προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, εν' όψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ.
Ο Σερβοκύπριος τεχνικός αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την διοίκηση του Ημίθεου, κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον...

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Δώνης εναντίον ΠΑΟΚ


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του διαζυγίου του Γιώργου Δώνη από τον ΠΑΟΚ που κάθε άλλο παρά σαν... συναινετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ωστόσο οι σημερινές καταγγελίες της δικηγόρου του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ προκαλούν αίσθηση και είναι βέβαιο ότι θα ανατροφοδοτήσουν το ζήτημα που προέκυψε μετά την ......