Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κλοπή μυστήριο στη Θεσσαλονίκη

Γνωστός επιχειρηματίας της πόλης κατήγγειλε ότι άγνωστοι του έκλεψαν 500.000 ευρώ που είχε αφήσει στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του! Σύμφωνα με την καταγγελία...
το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο της εταιρείας του 50χρονου επιχειρηματία. Οπως είπε ο ίδιος στην αστυνομία, το μεσημέρι της Τετάρτης είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης και όταν πήγε να το πάρει αντιλήφθηκε έκπληκτος ότι τα χρήματα είχαν «κάνει φτερά».

Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ακόμη ότι πιθανόν οι δράστες να διέρρηξαν τον χώρο αποσκευών του οχήματός του από όπου αφαίρεσαν έναν χαρτοφύλακα που περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 500.000 ευρώ, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, καθώς και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο επιχειρηματίας ανέφερε επίσης ότι τα χρήματα προέρχονταν από μία προγραμματισμένη ανάληψη, την οποία είχε κάνει λίγο νωρίτερα ο ίδιος από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την κλοπή του χαρτοφύλακα. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, την πιθανότητα οι δράστες να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 50χρονου έξω από την τράπεζα, να παρατήρησαν πού τοποθέτησε τον χαρτοφύλακα, να τον πήραν στο κατόπι με δικό τους όχημα και μετά να διέρρηξαν τον χώρο αποσκευών.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τις αρχές να ερευνούν και άλλες πιθανότητες για την εξαφάνιση του χαρτοφύλακα. Οι αστυνομικοί πάντως δεν μπορούσαν να κατανοήσουν πώς μπορεί κάποιος να αφήσει 500.000 ευρώ μέσα στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται από αυτό.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας, περίλυπος μετά την απώλεια του τεράστιου χρηματικού ποσού, σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αφήσει τσάντα ή χαρτοφύλακα με χρήματα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.