Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ο Ιβιτς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό!Πριν απο λίγο η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό το διαζύγιο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας।
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του Αντιπροέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: