Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Συνοδός ασθενή εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό κατά γιατρού13 Μαρτίου 2009, 10:39
Εκνευρισμένος από την πολύωρη αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ένας άνδρας που συνόδευε τη σύζυγό του, αφού «στόλισε» με… γαλλικά την γιατρό της εφημερίας, εκσφενδόνισε εναντίον της ένα μπουκαλάκι με νερό.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και έχει θορυβήσει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αγανάκτηση των ασθενών που περιμένουν επί ώρες στην ουρά μέχρι να έρθει η ώρα να εξεταστούν από γιατρό.
Όπως επισημαίνει στη zougla.gr ο κ. Θεόδωρος Ταραβάνης, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και εκτελών χρέη διοικητή, η αγανάκτηση των ασθενών είναι μεν δικαιολογημένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται «τα σπασμένα» να τα πληρώνουν οι γιατροί, που σε τελευταία ανάλυση δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις ελλείψεις στο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: