Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Έξτρα εικοσάευρω η μη χρήση προφυλακτικού»


Στη λεωφόρο Αθηνών κάθε βράδυ βγαίνουν στο…
πεζοδρόμιο τραβεστί και ιερόδουλες. Οι περισσότερες από αυτές στέκονται δίπλα σε περίπτερα και στάσεις λεωφορείων αλλά και κάποιες, μέσα στα αυτοκίνητά τους, περιμένοντας τους υποψήφιους πελάτες.

Όπως λένε στην «Espresso» θαμώνες της περιοχής, οι εκδιδόμενες τα κάνουν όλα ακόμη και χωρίς προφυλακτικό εάν ο πελάτης βάλει λίγο… βαθύτερο το χέρι στην τσέπη. Κάποιοι μάλιστα ενδίδουν και δίνουν τα χρήματα που ζητούν οι ιερόδουλες για να απολαύσουν λίγες στιγμές έξτρα ηδονής, αψηφώντας ότι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Σε αυτή την πιάτσα το κόστος για την ερωτική επαφή ποικίλλει και κυμαίνεται από τριάντα έως ογδόντα ευρώ, ανάλογα με την εμφάνιση της εκδιδόμενης και τις υπηρεσίες που… προσφέρει. Μόνο που από την ημέρα που έγινε γνωστό το θέμα με τη μετάδοση του AIDS, η πελατεία έχει πέσει αρκετά…

 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/346204/extra-eikosaeuro-i-mi-hrisi-profulaktikou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: