Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Θρήνος στην Τουρκία


Μεγαλώνει ώρα με την ώρα ο απολογισμός των θυμάτων από τον ισχυρό σεισμό 7,2 Ρίχτερ που συγκλόνισε την ανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Ιντρίς Ναΐμ Σαχίν, ο οποίος επιβλέπει τις επιχειρήσεις διάσωσης στην Έργκις, μια από τις πόλεις που έχουν υποστεί τα βαρύτερα πλήγματα από το σεισμό, έχουν επιβεβαιωθεί οι θάνατοι 117 ανθρώπων σε αυτή την πόλη και 100 στην πόλη Βαν, πρωτεύουσα της επαρχίας. Συνολικά 1.090 άνθρωποι είναι γνωστό ότι έχουν τραυματιστεί από το χθεσινό σεισμό.

Αξιωματούχοι είπαν ότι εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι και ομάδες διάσωσης εργάζονταν καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας αναζητώντας επιζώντες στα συντρίμμια.


http://www.newsbeast.gr/world/arthro/249009/thrinos-stin-tourkia-/