Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Παραιτήθηκε όλη η διοίκηση της ΑΕΚ


Μετά τη λήξη του αγώνα στην Κρήτη, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. -οι οποίες, όπως αναφέρει, είχαν τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νοτιά από τις 6 Οκτωβρίου.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση.

Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κ. Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.

Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.

Καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους Αεκτσήδες να πορευτούμε ενωμένοι αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και διαφορές και στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας.

Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας».

http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/248987/paraitithike-oli-i-dioikisi-tis-aek/