Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Αντίο Τσάμπιονς Λιγκ, Μπορντό-ΟΣΦΠ 2-1

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ηττήθηκε και στη Γαλλία αποχαιρετώντας το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα.

Οι”ερυθρόλευκοι” μπήκαν νωθρά στο ματς και έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Νικοποίδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στο φάουλ του Γκουρκίφ. Στη συνέχεια ισορρόπησαν και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τον Ζαϊρί από τα δεξιά όμως η Μπορντό ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα. Το θέαμα ήταν κακό και τα “αίματα” άναψαν μόνο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Στο 38΄ο Γκουρκίφ πλάσαρε πάνω στον Νικοπολίδη μετά από λάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζαϊρί έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Καρασό με σουτ στην κίνηση.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια λίγο έλειψε ο Γκουρκίφ να την... ξαναφέρει στον Νικοπολίδη από την ίδια θέση όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ντάρμπισιρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια μέχρι το 60ο λεπτό όταν ο Ντάρμπισιρ έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας δύο κίτρινες κάρτες σε οκτώ λεπτά. Ο Ολυμπιακός ξύπνησε όταν έμεινε με δέκα και στο γήπεδο πέρασε ο Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έπιασε ένα εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ μετά από πλάγιο και έβαλε την ομάδα του γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι ελπίδες αυξήθηκαν στο 68΄όταν έμεινε και η Μπορντό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν την ευκαιρία τους να πάρουν σκορ πρόκρισης στο 75΄με τον Σιανί να διώχνει την μπάλα λίγο πριν αυτή καταλήξει στον Μήτρογλου, ο οποίος είχε... οπλίσει. Η Μπορντό απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να κάνει τραγικό λάθος και τον Σαμάκ να βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Νικοπολίδη, με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού να μπλοκάρει την μπάλα. Οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήθελαν αλλά τα λάθη τους δεν είχαν σταματημό και στο 88΄ ο Σαμάκ εκμεταλλεύτηκε ένα τέτοιο του Νικοπολίδη βάζοντας τέλος στα όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει να αναφερθεί πως μετά την λήξη του αγώνα ο Μέλμπεργκ είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή λόγω διαμαρτυριών.
Οι συνθέσεις:

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Σιανί, Ντιαρά, Φερνάντο, Γκουρκίφ, Γουέντελ, Πλασίλ (84΄ Σερτίκ), Σαλμέ, Σανέ, Τρεμουλίνας, Σαμάκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης (80΄ Λεντέσμα), Ζαϊρί (62' Μήτρογλου), Ντάτολο, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=18771&catid=1&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: