Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Φαβορί οι Σέρρες

Οι Μπανγκουρά, Λεοζίνιο, Τάντιτς και Γαλανόπουλος πανηγυρίζουν τον
 θρίαμβο του Πανσερραϊκού στην Κατερίνη
Οι Μπανγκουρά, Λεοζίνιο, Τάντιτς και Γαλανόπουλος πανηγυρίζουν τον θρίαμβο του Πανσερραϊκού στην Κατερίνη
Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Στα δύσκολα ο Πανσερραϊκός δείχνει χαρακτήρα. Τα «λιοντάρια» πέτυχαν το «3Χ3» στα πλέι οφ, αυτή τη φορά με το εμφαντικό 4-0 επί του Πιερικού στην Κατερίνη, και συνεχίζουν την πορεία τους προς τη Σούπερ Λίγκα, αφού τα μαντάτα από το παιχνίδι στο Αιγάλεω ήταν ευχάριστα!
Από νωρίς οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους. Ο Τάντιτς... προειδοποίησε στο 4’, σημαδεύοντας το δοκάρι του Γουμάγια. Στο 28’ ο Λεοζίνιο, από το σημείο του πέναλτι, άνοιξε το σκορ και από εκεί και πέρα ο Πανσερραϊκός δεν κοίταξε ποτέ πίσω του. Στο 40’ ο Μπανγκουρά σημείωσε με κεφαλιά το 2-0 και στην εξέλιξη της φάσης ο Πιερικός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ολγκίν (για χτύπημα στον Ζαπρόπουλο).
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Αθανασιάδης (48’) σημείωσε με κεφαλιά το 3-0 και στο 82’ έδωσε θριαμβευτικό τόνο με την επίτευξη του 4-0 (82’). Ο Πιερικός μείωσε (4-1) χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Φρέντερικς, τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90’.
«Δεν έχει κριθεί τίποτα. Θεωρώ το σκορ βαρύ και άδικο για τον Πιερικό», τόνισε «ιπποτικά» ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων, Σούλης Παπαδόπουλος, επεσήμανε: «Δεν τα παρατάμε. Ηθελα να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά έπειτα από τέτοια ήττα δεν μπορώ», αναφερόμενος κυρίως στη φάση του τραυματισμού του Γιατζιτζόγλου (φόβοι για κάταγμα στο πόδι), ύστερα από τάκλιν του Λεοζίνιο.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (45’ Ρέγες), Παντελιάδης, Μακρής (57’ Φρέντερικς), Μαρτίνεζ, Θάνος, Ολγκίν, Γκουγκουλιάς (46’ Πλάτανος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Μπανγκουρά (87’ Τράκις), Τάντιτς, Σκάγκλια (59’ Παπάζογλου), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο (46’ Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: