Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πλατινί: Μην ελπίζετε σε θαύμα,όπως το 2004, δεν έχετε τόσο καλή ομάδα!


  
Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του απαισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Με συνέντευξη που παραχώρησε στο “Εθνοσπόρ”, ο ισχυρός άνδρας της ΟΥΕΦΑ σχολίασε την κατάσταση που βρίσκονται η Ελλάδα και η Γαλλία λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ενώ έκανε και τις εκτιμήσεις του για τα φαβορί της διοργάνωσης.
 
“Μην ελπίζετε να επαναληφθεί το θαύμα του 2004. Εκπλήξεις πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο, επίσης είναι λογικό να έχετε προσδοκίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτετε τόσο καλή ομάδα όπως τότε. Ναι, δεν πιστεύω ότι έχετε καλή ομάδα, ώστε να διακριθείτε”, τόνισε ο Πλατινί για το συγκρότημα του Ότο Ρεχάγκελ, ενώ όσον αφορά την Γαλλία είπε: “Ποιος σας είπε ότι η Γαλλία έχει καλή ομάδα; Δεν θεωρώ ότι θα τα πάει καλά. Για μένα τα φαβορί είναι η Ισπανία και η Βραζιλία. Επίσης, μην ξεγράφετε την Αγγλία, που έχει πολλές καλές μονάδες και εξαιρετικό προπονητή”.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=MundialArticle&art_id=28815&catid=23

Δεν υπάρχουν σχόλια: