Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αρης - Καβάλα 3-1

LIVE: Αρης - Καβάλα 3-1 (Τ)

Ο Αρης υποδέχεται την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17/3, 17.00, Alpha) και θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (25/3) στο «Ανθή Καραγιάννη».

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη στο ντέρμπι της Superleague κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «κίτρινοι» θέλουν να βάλουν τις βάσεις για να δώσουν το «παρών» στον τελικό, εκεί που εφόσον τα καταφέρουν θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των Παναθηναϊκού-ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κούπερ αναμένεται να παρατάξει την 11άδα που έπαιξε κόντρα στον «δικέφαλο».

Από την άλλη, οι «Αργοναύτες» θέλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα από την ΑΕΚ κι ο τεχνικός της ομάδας, Ααντ Ντε Μος θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, σε σχέση με την 11άδα που κατέβασε στο ΟΑΚΑ. Ντομπρασίνοβιτς, Ιωάννου, Ψωμάς και Σόσιν αποκλείστηκαν από την αποστολή, ενώ ο Ολλανδός έχει παρατάξει την Καβάλα με αρκετές αλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Μος... έχει στο πλευρό του και τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος εξασφάλισε άδεια για να καθίσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων!

Οι κυριότερες φάσεις:

90'+2': Ο Κάλβο βγάζει με κάθετη πάσα τον Τζόνσον απέναντι στον Ιτάνζ, αλλά ο Αμερικανός καθυστερεί και το πλασέ που επιχειρεί μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Καβάλας.

84' ΓΚΟΛ: Ο Ιτάνζ αποκρούει το σουτ του Τζόνσον, αλλά ο Χαβίτο που έρχεται σαν τρέιλερ με κεφαλιά σκοράρει.

82': Εντυπωσιακή ενέργεια του Νάτσο Γκαρσία, αλλά εξίσου εντυπωσιακή και η απόκρουση του Ιτάνζ.

68' ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Κάλβο και απόκρουση του Μουρ, ο Κόκε σουτάρει απευθείας έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Ντουγκλάο, αλλά πορεία και καταλήγει στα δίχτυα.

59': Απελπιστικά άστοχο πλασέ του Ρινκόν, στέλνει την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

55': Σε σέντρα του Μεριέμ, ο Κάμπορα δεν βρίσκει «γεμάτα» την μπάλα με το κεφάλι και την στέλνει άουτ.

46': Σωτήρια επάμβαση του Ιτάνζ σε πλασέ του Κόκε από το ύψος της μικρής περιοχής, από κεφαλιά πάσα του Κάλβο.

45'+1 ΓΚΟΛ: Καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Ντιέ, βγάζει μόνο του απέναντι στον Σηφάκη τον Ονουάτσι που πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

41': Ο Κόκε βγάζει τον Κάμπορα στην πλάτη της άμυνας της Καβάλας, αλλά το πλασέ του Αργεντίνου είναι... ασθενικό και ο Ιτάνζ δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει.

32': Δυνατό σουτ του Κόκε έξω από την περιοχή, φαίνεται πως αιφνιδιάζει τον Ιτάνζ, ο οποίος όμως κατορθώνει να αποκρούσει σε κόρνερ.

24' ΓΚΟΛ: Ο Αράνο σεντράρει, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ντιέ, ο Κάκος σφυρίζει το πέναλτι και ο Κόκε ευστοχεί.

23': Σε γύρισμα του Ναφτί, ο Κάμπορα δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά.

20': Εξαιρετική ενέργεια του Σουλτανίδη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ που κάνει δεν βρίσκει στόχο.

8': Καλή η έμπνευση του Αράνο, αλλά το φαλτσαριστό σουτ από πλάγια έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλαλίγο πάνω από το δοκάρι

5': Ο Κόκε βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ιτάνζ, κοντρόλαρε τη μπάλα, όμως η λόμπα που επιχείρησε έφυγε πολλά μέτρα άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 26' πέναλτι, 68' Κόκε, 84' Χαβίτο - 45'+1 Ονουάτσι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:69' Κόκε, 74' Κάλβο - 24' Ντιέ, 57' Ντικρόκ, 70' Ντουγκλάο.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Κάλβο, Ναφτί, Πρίττας (55' Νάτσο Γκαρσία), Μεριέμ (62' Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα (79' Τζόνσον).

ΚΑΒΑΛΑ: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Ντουγκλάο, Μουρ, Οικονόμου, Ντιέ, Ντικρόκ (71' Σιόντης), Ονουάτσι, Μεντί (54' Ορούμα), Ρινκόν, Σουλτανίδης (54' Σμολάρεκ).


http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10489&subid=2&pubid=7466724

Δεν υπάρχουν σχόλια: