Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Χωρίς Λέκι με ΠΑΣ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ηρακλή ενόψει της κυριακάτικης (28/3, 19:00) αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο για την 28η αγωνιστική της Superleague.
Χωρίς Λέκι με ΠΑΣ

Ο λόγος για τον Ματίας Λέκι ο οποίος στην προπόνηση του Σαββάτου (27/3) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης. Να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός αμυντικός είχε πρόβλημα από την προπόνηση της Παρασκευής (26/3), το οποίο εντάθηκε σήμερα θέτοντάς τον νοκ-άουτ.

Αντιθέτως, ο Τάσος Κατσαμπής μετέχει κανονικά στην αποστολή, παρότι ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση. Ο έμπειρός στόπερ δεν προπονήθηκε το Σάββατο, προκειμένου να προφυλαχθεί και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Από ‘ κει και πέρα Μάρτος, Μάρκες και Παπαστεριανός συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και ο Πιλότο τη θεραπεία.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός των «κυανολεύκων» ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Φερνάντεζ, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης, Γιαννούλης, Σαρακατσάνος, Κατσικάς, Περπερίδης, Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα, Κομαγιάσι, Ριμόλντι, Γκαρσία, Καρλίνιος, Μιλάνο, Επστάιν, Γιάκομπ και Γιάντσης.

Ο «γηραιός» δεν ανησυχεί πλέον για την παραμονή του και θέλει τη νίκη έτσι ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: