Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

"Ύποπτη" αύξηση στην περιουσία του Άκη εντόπισε το ΣΔΟΕ

Αδικαιολόγητη αύξηση κατά 55 εκατ. ευρώ στην περιουσία του κ. Τσοχατζόπουλου έδειξε το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, ενώ ο κλοιός γύρω του στενεύει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του για την υπόθεση των...
γερμανικών υποβρυχίων.
Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, το πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών που ήλεγξε το "πόθεν έσχες" του Άκη και το οποίο μοιράστηκε την Τρίτη στα κόμματα καταδεικνύει μαύρες εισροές χρήματος.

Σύμφωνα με το πόρισμα εκτός από την αύξηση ύψους 55.616.733 ευρώ που δεν δικαιολογείται για τη χρήση του 2000, προκύπτει επίσης ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, το 2004 αγόρασε δύο διαμερίσματα, ένα αξίας 85.000 ευρώ και ένα αξίας 30.000 ευρώ.

Κατά το πόρισμα του ΣΔΟΕ – σύμφωνα πάντα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν προκύπτει για αυτά καμία ανάληψη.

Για την περίοδο 1998 -2001 βρέθηκαν σύμφωνα με το πόρισμα στους λογαριασμούς του Άκη και της τότε συζύγου του, Γκούντρουν Μολντενχάουερ, καταθέσεις σε μάρκα, αγνώστου ύψους, οι οποίες δεν δικαιολογούνται με παραστατικά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (02/06) θα περάσει το κατώφλι της προανακριτικής ο κ. Τσοχατζόπουλος, η κατάθεση του οποίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.