Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο Κατσαβάκης στον Πανσερραϊκό;

Ανάμεσα στον Μάκη Κατσαβάκη και τον Γιόσου Ουρίμπε ταλαντεύονται οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ο Ισπανός φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί ως την Πέμπτη (02/06) ωστόσο το όνομα του Σερραίου προπονητή αποτελεί ένα καλό…
«αντίβαρο» σε ό,τι έχει να κάνει με την απόκτηση του ανθρώπου που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας τη νέα σεζόν, στα δύσκολα μονοπάτια της Football League.
Ο κόσμος στις Σέρρες είναι πάντως «ζεστός» με τις κινήσεις της διοίκησης, αφού βλέπει ότι υπάρχει η θέληση να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό, με έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή που θα οδηγήσει άμεσα την ομάδα στη Super League χωρίς να «σκαλώσει» στη Football League η ομάδα των «λιονταριών».
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει κάνει σαφή την πρόθεσή του να προσλάβει έναν προπονητή με καλό «όνομα», με τους Ουρίμπε και Κατσαβάκη να είναι δυο τέτοιες περιπτώσεις. Στις Σέρρες πλέον ζυγίζουν όλες τις παραμέτρους πριν πάρουν την τελική τους απόφαση και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Άλλωστε ο Ουρίμπε πιέζει για να λάβει την απάντηση του Πανσερραϊκού ως την Κυριακή (05/06) καθώς όπως έχει πει στους ιθύνοντες των «λιονταριών» έχει και άλλες σοβαρές προτάσεις τις οποίες και εξετάζει. Το θέμα είναι βέβαια ότι και ο Κατσαβάκης «παίζει» πλέον πολύ δυνατά για τον πάγκο του Πανσερραϊκού, χωρίς μάλιστα να αποτελεί εναλλακτική του Ισπανού αλλά μια ισάξια λύση όπως φαίνεται να πιστεύουν οι διοικούντες την ομάδα των Σερρών.
http://serraia.blogspot.com/2011/06/blog-post_8915.html