Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο Ηρακλής μπαίνει και πάλι στα σπίτια όλων των Ελλήνων


kosmos2.jpg
Ο Ηρακλής κατά 99% απέκτησε τηλεοπτική στέγη για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα της Football League 2. Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, οι Κυανόλευκοι τα είχαν βρει σε όλα με την ΕΤ3 και το μόνο που απέμενε ήταν η τυπική έγκριση από την διοίκηση του καναλιού.
Σήμερα (01/03) έγινε το Δ.Σ της διοικούσας Επιτροπής της ΕΤ3 και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Ηρακλή. Το συμβούλιο έδωσε το τελικό (και τυπικό όπως έδειχνε) οκ.
Πλέον το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί και τυπικά το θέμα είναι να προσκομίσει ο Ηρακλής ένα έγγραφο στην ΕΤ3 με το οποίο να τονίζει ό,τι δεν έχει παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιωματα σε αλλο καναλι και οτι τα παραχωρεί αποκλειστικά στην ΕΤ3.
Μόλις γίνει και τυπικά αυτό θα ανακοινωθεί και επίσημα πως το παιχνίδι της Δευτέρας (05/03), κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου (18.00), θα είναι τηλεοπτικό.


 http://www.bluearena.gr/index.php/podosfairo/iraklis-podosfairo/14531-egkrithike-h-symfwnia-me-thn-et3












Δεν υπάρχουν σχόλια: