Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Μπορούμε την πρόκριση

Την πίστη τους ότι ο Ηρακλής μπορεί να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά το εις βάρος του 2-0, εξέφρασαν με δηλώσεις στον sportdog, οι Δημήτρης Γιάντσης και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Αμφότεροι παραδέχθηκαν ότι ο «Γηραιός» αιφνιδιάστηκε από τα δύο γρήγορα γκολ του Ολυμπιακού, αλλά τόνισαν ότι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ένα γκολ στην επανάληψη.
Γιαντσής: Έτσι είναι η μπάλαΈνα σχόλιο για το παιχνίδι;«Μπήκε πολύ καλά ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ. Είναι γεγονός ότι αιφνιδιαστήκαμε πολύ, γιατί δεν περιμέναμε να βρεθούμε τόσο γρήγορα πίσω στο σκορ. Στο β’ μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο σκορ ενόψει της ρεβάνς».Έχασες δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρεις...«Θα μπορούσα να είχα σκοράρει και να μείωνα το άγχος της ομάδας μου για τον επαναληπτικό, αλλά έτσι είναι η μπάλα., Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται».Στον επαναληπτικό τι βλέπεις;«Όπως και σήμερα, θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το 2-0 είναι ένα σκορ που μπορεί να ανατραπεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: