Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Αγωνία για Μπασινά, Αντώνη

«Ενός κακού, μύρια έπονται» λέει η παροιμία και επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου (24/5) στην Βουδαπέστη, για την Εθνική. Ο Οτο Ρεχάγκελ δεν προβληματίζεται μόνο από την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και είχε ως συνέπεια να ηττηθεί με 2-3 αλλά και από τους τραυματισμούς των Αντώνη Νικοπολίδη και Αγγελου Μπασινά. «Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ώστε να μην είναι κάτι σοβαρό για τον Νικοπολίδη και τον Μπασινά, ενώ ο Καραγκούνης από μεθαύριο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων», ήταν τα λόγια του Οτο Ρεχάγκελ. Ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής αντικαταστάθηκε στο 22’ από τον Κώστα Χαλκιά και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναμένεται να μείνει προληπτικά εκτός υποχρεώσεων για έξι με επτά μέρες κι έπειτα να επιστρέψει. Οσον αφορά τον Αγγελο Μπασινά, αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 78’ και εκφράζονται φόβοι για κάκωση περόνης και αναμένεται να τον αφήσει εκτός για τέσσερις με πέντε μέρες.
«Καλό για να ξυπνήσουμε»

Σχολιάζοντας την εικόνα της Εθνικής στο ματς με την Ουγγαρία, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε: «Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ότι εμείς παίζαμε φιλικό παιχνίδι και η Ουγγαρία έπαιζαν σα να ήταν επίσημο. Ωστόσο, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα αυτό για εμάς, αφού ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για να ξυπνήσουμε. Αν και έχουμε ψηλά παιδιά στην ομάδα δεχθήκαμε δύο από τα τρία γκολ σε στημενές φάσεις, αφού κοιμηθήκαμε. Σημασία έχει ότι η Ουγγαρία έδειξε όλες τις αδυναμίες μας. Και ήρθε να μας δείξει, όπως συμβαίνει κλασικά στην Ελλάδα, ότι δεν είναι πραγματικότητα αυτό που ορισμένοι νομίζουν πως έχουμε φτάσει πολύ ψηλά».Σε ερώτηση για το αν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τρεις επιθετικούς στο EURO 2008, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε: «Το πως θα παίξουμε στην τελική φάση δεν μπορούμε να το πούμε. Πάμε στη Γερμανία για την προετοιμασία μας, θα δώσουμε το φιλικό με την Αρμενία και θα δούμε τι θα κάνουμε στον πρώτο αγώνα με τη Σουηδία. Αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα τότε δεν έχουμε καμία τύχη».Οσον αφορά τον αν έχει καταλήξει στην 23άδα του EURO 2008, ο Ρεχάγκελ είπε ότι «όταν θα έρθει η στιγμή θα δούμε ποιός από τους 24 παίκτες που έχομε μαζί μας θα αποκλειστεί. Κι αυτή η στιγμή είναι στις 28 Μαϊου, οπότε πρέπει να δηλώσουμε την ομάδα για την τελική φάση του EURO 2008».

Δεν υπάρχουν σχόλια: