Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Μετράει μέρες ο Πεντράθα

«Καζάνι» που βράζει θυμίζει ο Ηρακλής, μετά και τη νέα... γκέλα κόντρα στον Εργοτέλη (0-0)। Οι φίλαθλοι... επαναστάτησαν χρεώνοντας στους ποδοσφαιριστές τη νέα αποτυχία, ο Ανχελ Πεντράθα δηλώνει... αμετακίνητος στη θέση του, την ώρα που το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, την Δευτέρα। Αυτό είναι το σκηνικό που επικρατεί από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τουλάχιστον 1.500 άτομα να κάνουν... κατάληψη έξω από τα αποδυτήρια του Ηρακλή και να... λούζουν τους παίκτες με συνθήματα οργής. «Αν δεν μπορείτε, να φύγετε» τους φώναζαν, μεταξύ άλλων, ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν... κλειδωθεί στα αποδυτήρια μη έχοντας έξοδο... κινδύνου. Στην προσπάθειά τους να αποχωρήσουν, δοκίμασαν κάποια άλλη πόρτα αλλά την βρήκαν επίσης... μπλοκαρισμένη από έξαλλους οπαδούς. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσουν από τα αποδυτήρια, μιάμιση ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης, όταν οι οπαδοί αποχώρησαν και έμειναν ελεύθερα, τόσο τα αποδυτήρια όσο και το... λεωφορείο. Την ίδια ώρα, ο Ανχελ Πεντράθα παραδεχόταν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί και ότι «... θα προετοιμάσω την ομάδα μου για το επόμενο παιχνίδι». Ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και εάν ο ίδιος θα βρίσκεται στη θέση του.Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντώνης Ρέμος και οι συνεργάτες του κλειδώθηκαν στα γραφεία για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα και κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι. Μετά το τέλος της συζήτησης, το κλίμα που διαμορφώθηκε είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Ανχελ Πεντράθα, έστω κι αν οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν θέλησαν να πάρουν κάποια απόφαση... εν βρασμό και αποφάσισαν να επαναλάβουν την σύσκεψη, την Δευτέρα (20/10). Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ενώ δεν αποκλείεται οι αρχές της επόμενης εβδομάδας να βρουν τον Ισπανό τεχνικό στο δρόμο για την... χώρα του.
«Σκέφτομαι μόνο την... επόμενη προπόνηση»Την... επόμενη προπόνηση σκέφτεται ήδη ο τεχνικός του Ηρακλή...«Αισθάνομαι πολύ άσχημα, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι η επόμενη προπόνηση. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση, θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν το παιχνίδι και αξίζουν σεβασμό» είπε ο Πεντράθα μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε: «Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα είναι λογικό να επικρατεί νευρικότητα στην ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στη τελική προσπάθεια. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο που λειτουργήσαμε όταν αγωνιστήκαμε με παίκτη παραπάνω. Ήταν τα χειρότερα 20 αγωνιστικά λεπτά που κάναμε στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: