Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Τέλος ο Δώνης από την ΑΕΚ


Τέλος ο Δώνης από την ΑΕΚ
17 Νοεμβρίου 2008, 01:36


Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Γιώργος Δώνης. Στη συνάντηση που έγινε χθες τη νύχτα μεταξύ των μετόχων της ΠΑΕ με τον προπονητή της «Ένωσης» αποφασίστηκε να λυθεί, κοινή συναινέσει, η συνεργασία τους.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δώνη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η λιττή ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η «λευκή» ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό χθες, αλλά κυρίως η άσχημη εμφάνιση της ομάδας, αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» και ουσιαστικά δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Το κλίμα στην ΑΕΚ ήταν βαρύ και ο Γιώργος Δώνης δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη. Η παραίτηση που είχε θέσει στη διάθεση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης έγινε τελικά αποδεκτή αργά το βράδυ της Κυριακής.

Από εδώ και πέρα το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι η εξεύρεση του διαδόχου του Γιώργου Δώνη. Πιο πιθανός αντικαταστάτης φαντάζει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος πέρυσι, περίπου την ίδια εποχή, είχε διαδεχτεί τον Σέρα Φερέρ στον πάγκο της ΑΕΚ. Επιθυμία της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» είναι να υπάρχει ένας τεχνικός που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, στοιχεία που έχει με το παραπάνω ο Νίκος Κωστένογλου.

Εκτός από τον Κωστένογλου φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Έβαλντ Λίνεν, ενώ η περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να ευσταθεί, καθώς ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, οι μέτοχοι της ΑΕΚ σκέφτονται την περίπτωση να τοποθετήσουν τον Στέλιο Μανωλά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: