Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ανακοίνωση-κάλεσμα της ΠΑΕ για το ματς με τον Ολυμπιακό

«Με πάθος αλλά και πολύ μυαλό...»। Αυτό είναι το σύνθημα των διοικούντων του Ηρακλή που εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για το σαββατιάτικο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο.
Αναλυτικά:
«Ένα μεγάλο παιχνίδι μας περιμένει στο Καυτανζόγλειο και ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ είναι έτοιμος να κάνει το καθήκον του υποστηρίζοντας την προσπάθεια υπέρβασης, που επιχειρεί η ομάδα. Θα είναι εκεί και πρέπει να είναι εκεί, στις επάλξεις της αγωνιστικής προσπάθειας, για να γιορτάσει με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο το τελευταίο παιχνίδι του ΗΡΑΚΛΗ στην έδρα του, πριν το κλείσιμο ενός αιώνα ιστορίας, πριν την μεγάλη γιορτή των 100 Χρόνων. Τον ευχαριστούμε για αυτό। Ελπίδα, ευχή και προσπάθεια όλων μας είναι, όσο το δυνατόν συντομότερα, τέτοια παιχνίδια, τέτοιες γιορτές, να φιλοξενούνται στο δικό μας γήπεδο, στο δικό μας σπίτι, που ιστορικά δικαιούμαστε. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο κόσμος θα προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του, με πάθος, παλμό και επιθυμία για αυτό, που όλοι θέλουμε: την υπέρβαση
Απαιτείται, όμως, τεράστια προσοχή από τον κόσμο μας, ώστε η ομάδα μας να έχει την υποστήριξη, που χρειάζεται, χωρίς καταστροφικές για αυτήν ενέργειες, με σύνεση και λογική. Ναι στο πάθος για τη νίκη, ένα μεγάλο ‘όχι’ σε πράξεις, που μπορούν να επιφέρουν τιμωρίες και να παγιδεύσουν την μεγάλη προσπάθεια όλων μας. Προστατεύουμε την ομάδα μας, δεν απαντούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και με την φωνή μας, καταθέτουμε ψυχή για τον ΗΡΑΚΛΗ μας. Όλοι στο Καυτανζόγλειο, με πάθος, αλλά και πολύ μυαλό.
Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ κάνε με τη φωνή σου την ομάδα μας περήφανη και εκείνη θα σου ανταποδώσει την περηφάνεια με την αγωνιστικότητά της. Αυτό είναι το στοίχημα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: