Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

PAOK. THESSALONIKI

LIFESTYLE
ΑUΤΟ - ΜΟΤΟ Apo to www.zougla.gr
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
OUTDOORS
ΥΓΕΙΑ
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ
ZOUGLAPRESS
Ο σεΐχης της Σίτι προ των πυλών της Τούμπας!7 Νοεμβρίου 2008, 23:10
Πριν από αρκετά χρόνια (με αφετηρία τη δεκαετία του ΄60) Άραβες κροίσοι (βασιλιάδες, σεΐχηδες, πρίγκιπες και λοιποί πετρελαιάδες) έρχονταν στην Αθήνα κυρίως για… ψυχαγωγικούς λόγους. Νοίκιαζαν μερικές (συνεχόμενες εννοείται) σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία (κατά προτίμηση Καβούρι Βουλιαγμένης), νοίκιαζαν επίσης νεαρές Ελληνίδες καλλονές (του μόντελινγκ και του σινεμά) τις οποίες γέμιζαν διαμάντια και δολάρια, αφού πρώτα απολάμβαναν μαζί τους τις ανήσυχες νύχτες τους, κάτω από τον ωραίο αττικό ουρανό. Εννοείται ότι η δημοσιότητα ήταν εντελώς απούσα, χάρη στα μέτρα ασφαλείας των πλουσίων πελατών, ενώ τα φιλοδωρήματα ήταν κρυφά (τα πιο φτωχά αντιστοιχούσαν συνήθως σε χρυσά ρολόγια χειρός…). Σήμερα, οι Άραβες μεγιστάνες δεν χρειάζεται να έρθουν στην Αθήνα, προκειμένου να «ανακουφίζουν» το… καλαπόδι τους, αφού στην έδρα τους (Ντουμπάι κλπ) είναι σαφές ότι διαθέτουν τα πάντα. Η δράση τους εκτός συνόρων, αφορά αποκλειστικά σε μπίζνες και πρεστίζ, όσο ακριβά και να τους κοστίσουν.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του σημερινού φύλλου της «Άποψης» (της επιτυχημένης εφημερίδας του Βίκτωρα Μητρόπουλου), ένας βαθύπλουτος Άραβας είπε το «ναι» στην προοπτική να μπει στο μετοχικό κεφάλαιο του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Α», το ντιλ είναι προ των πυλών, την υπόθεση χειρίζεται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας και εκτός απίθανου απροόπτου αναμένονται ανακοινώσεις. Να σημειωθεί ότι ο επιτυχημένος πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης, μένει στο πόστο του και μετά τη μεταβίβαση των μετοχών, μια και ήταν από τους πρωταγωνιστές του εγχειρήματος.
Ποιος είναι ο πλούσιος Άραβας; «Μεγάλο» όνομα, αλλά… σίγουρο: Πρόκειται για το σεΐχη Μανσούρ Μπιν Ζαγιέτ αλ Ναχιάν, γνωστό ήδη στην ευρωπαϊκή οικογένεια του ποδοσφαίρου από την εξαγορά της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ήδη έχει εγκαταστήσει ως αντιπρόεδρο τον Έλληνα εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη! Όπως είναι γνωστό, ως πρώτο δώρο στην αγγλική ομάδα, ο σεΐχης Ζαχιάν χάρισε (με εντυπωσιακή μεταγραφή από τη Ρεάλ!) το διάσημο Βραζιλιάνο στράικερ Ρομπίνιο, ξοδεύοντας με συνοπτικές διαδικασίες περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει ότι μια κάπως σοβαρή ενίσχυση του ΠΑΟΚ θα είναι γ’ αυτόν «ψιλά γράμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: