Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Εκλογές ή κατάσταση έκτακτου ανάγκης8 Δεκεμβρίου 2008, 20:09
Έκτακτη Κυβερνητική Επιτροπή συγκαλεί ο πρωθυπουργός απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Επίσης ο πρωθυπουργός ζήτησε έκτακτη συνάντηση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, αύριο στις 9 το πρωί.
Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, υφίσταται το ενδεχόμενο να συζητήσει την περίπτωση κήρυξης της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή και να υποβάλλει την παραίτηση της κυβέρνησης, ώστε να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές. Επισήμως, πάντως, η προεδρία της κυβέρνησης δηλώνει ότι η συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι είναι πιθανόν ο Κ. Καραμανλής να ζητήσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.
Αύριο το πρωί, συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανόν ο Γιώργος Παπανδρέου να ζητήσει επίσημα τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
Στο Μαξίμου πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ευριπίδη Στυλιανίδη. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι συζητάται η αναστολή λειτουργίας των σχολείων για μία εβδομάδα ή και περισσότερο, σε μία προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση.
Οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν και η Πολιτεία θα προστατεύσει τους πολίτες της, είπε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτα» και «επικίνδυνα» τα όσα συνέβησαν από το Σάββατο το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: