Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Έστειλε απλήρωτο λογαριασμό σε πεθαμένο από το 1559!13 Μαρτίου 2009, 13:40
Όχι μόνο έστειλαν απλήρωτο λογαριασμό σε έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει εδώ και 450 χρόνια, αλλά και ο λογαριασμός αυτός αφορά σε χρεώσεις τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής συνδρομής!
Ο λόγος για τη γερμανική εταιρεία GEZ, που έστειλε προειδοποιητική επιστολή στο τελευταίο σπίτι όπου διέμενε ο Άνταμ Ρις, ένας μαθηματικός εκείνης της εποχής. Σχεδόν πέντε αιώνες μετά, ιδρύθηκε εκεί σύλλογος στη μνήμη του Ρις.
«Λάβαμε μια επιστολή προς τον Δρ Άνταμ Ρις που του ζητούσε να πληρώσει την τηλεοπτική και ραδιοφωνική συνδρομή του», δήλωσε η επικεφαλής του συλλόγου. Αυτό όμως είναι άκρως αδύνατον, αφού μέχρι το 1559, που πέθανε ο Ρις, δεν είχε εφευρεθεί ούτε το ραδιόφωνο, ούτε η τηλεόραση.
Ωστόσο, η εταιρεία δε φαίνεται να κατάλαβε το λάθος της και έστειλε ξανά την επιστολή, αφού το χρέος δεν πληρώθηκε.
(Πρώτη καταχώρηση: 13 Μαρτίου 2009, 12:34)

Δεν υπάρχουν σχόλια: