Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Σαλπιγγίδης: "Θέλω να γυρίσω"


ΠΑΟΚ Σαλπιγγίδης: "Θέλω να γυρίσω" Φραστική επίθεση δέχτηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσαλλονίκη. Το συμβάν έγινε χθες το βράδυ σε καφέ στην περιοχή Πολίχνη.
-->

Σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν στο συμβάν, τριάντα με σαράντα οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στον Σαλπιγγίδη ζητώντας του να απομακρυνθεί από την περιοχή. Ο Σαλπιγγίδης μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ απομακρύνθηκαν και λίγο πιο πέρα άνοιξαν συζήτηση. "Μας πρόδωσες. Πήρες τα λεφτά που μαζέψαμε και πουλήθηκες στον Παναθηναϊκό για τον Γούμενο. Μην ξαναπατήσεις εδώ...", ήταν μερικά από τα λόγια που εξαπόλυσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Η απάντηση του Σαλπιγγίδη ήταν η εξής: "Είμαι ΠΑΟΚ και το ξέρετε όλοι. Το έχω δηλώσει και στο περιοδικό του Παναθηναϊκού. Τότε έπεσα σε παγίδα. Έχασα προσφορές και από την Αϊντραχτ λόγω των πιέσεων που δεχόμουν. Από εμένα και εκείνα τα λεφτά πληρώθηκαν οι παίκτες. Τώρα θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Αν ήξερα ότι θα αναλάμβανε ο Θόδωρής δεν θα έφευγα". Η συνάντηση με τον Μπιάνκι και ο ΝτίαζΗ περιοδεία των Ζήση Βρύζα και Γιώργου Γεωργιάδη στην Αργεντινή συνεχίζεται με τους δύο απεσταλμένους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είχαν χθες συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Μπιάνκι, την ίδια ώρα που προέκυψε η περίπτωση του Νταμιάν Ντίαζ. Βρύζας και Γεωργιάδης εξήγησαν στον Μπιάνκι την φιλοσοφία που διέπει τον ΠΑΟΚ επί προεδρίας του Θοδωρή Ζαγοράκη. Κι όσο για τον τεχνικό διευθυντή της Μπόκα Τζούνιορς δεν δίστασε να εκφράσει την διάθεση του για συνεργασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα μετά το τέλος της συνάντησης υπήρξε λίγη ώρα μετά μία ακόμη τη φορά αυτή με τον πρόεδρο της Τσακαρίτα, Οράσιο Φερνάντες. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή του Πάσχα Βρύζας και Γεωργιάδης θα βρεθούν στο Μπομπονέρα όπου θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ όπως και νωρίτερα το παιχνίδι των ομάδων νέων. Υπενθυμίζεται πως στους απεσταλμένους του ΠΑΟΚ και στα παιχνίδα που έχουν παρακολουθήσει άρεσε ο Χοακίν Λαριβέι της Βελέζ με τον οποίο μάλιστα φρόντισαν να έχουν και συνάντηση μαζί του στο Μπουένος Άιρες. Από την πλευρά του ο 25χρονος Αργεντινός σέντερ φορ έδειξε θετικός να έρθει το καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στα συν του Λαριβέι το γεγονός ότι έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία από το πέρασμά του από την Ιταλία με την φανέλα της Κάλιαρι. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε αγωνιστεί και στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ παρέμεινε στο δυναμικό της Κάλιαρι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008. Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα στα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής ο Νταμιάν Ντίαζ που τον περασμένο Ιανουάριο είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Άρη ανέφερε μεταξύ άλλων πως την στιγμή αυτή έχει προτάσεις εκ νέου από τον Άρη όπως επίσης από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο από την Super League. Από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: