Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Η πόλη στα δύο

Επειτα από την μισή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ελέω των καταστροφικών πυρκαγιών, η Σούπερ Λίγκα στήνεται στη σέντρα με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Το πρώτο πιάτο περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αρη να κλέβει την παράσταση.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ, 19:00, NOVA1


Η τελευταία φορά που ο Ηρακλής είχε ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ήταν τη σεζόν 2004-2005, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Φέτος, ξεκίνησε ιδανικά με «διπλό» στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού, χάρη σε δυο γκολ (2-1) του Ντίκα.Τώρα, καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Αρη στο Καυτανζόγλειο, τον οποίο έχει να νικήσει στο «σπίτι» του από τη σεζόν 2003-2004. Ο «γηραιός» δείχνει φέτος ικανός για την υπέρβαση και το ντέρμπι κόντρα στους συμπολίτες αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του Ολεγκ Προτάσοφ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.«Για να έχει αντίκρισμα η νίκη μας επί του Πανθρακικού, θα πρέπει να κερδίσουμε και τον Αρη...», ισχυρίστηκε ο Ολεγκ Προτάσοφ. Ο Ουκρανός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα, ενώ περιμένει από τον Ντίκα να... χτυπήσει ξανά, όπως και στην Κομοτηνή.Χωρίς φιλάθλους αλλά με ακμαίο ηθικό από τη νίκη της πρεμιέρας, ο Αρης θέλει να συνεχίσει τη θετική παράδοση των τελευταίων ετών στο Καυτανζόγλειο. Ο Ιομάρ Μαζίνιο θα εμπιστευτεί τους ίδιους που κέρδισαν τον Ατρόμητο.Και για τους «κίτρινους» η φετινή σεζόν αποτελεί μεγάλο στοίχημα, καθώς έχουν ενισχυθεί σημαντικά κι όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας ή θα αποτύχουν παταγωδώς ή θα κάνουν μεγάλα πράγματα φέτος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: