Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Μπά«Χ»αλο!

Απίστευτα πράγματα στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον Αρη. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 σε ένα παιχνίδι που «σημαδεύτηκε» από την επίθεση του οπαδού με χαστούκι στον Σηφάκη, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Με 50 λεπτά καθυστέρηση, οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα, όμως τα όσα προηγήθηκαν και κυρίως η στάση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου, είναι τουλάχιστον ντροπιαστικά και θα πρέπει να προβληματίσουν - για ακόμη μια φορά - όσους θεωρούνται υπεύθυνοι.Πάντως, παρά τα όσα θλιβερά συνέβησαν, οι δύο ομάδες προσπάθησαν και κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, που αποζημίωσε τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, οι οποίοι είδαν το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να λήγει ισόπαλο, αποτέλεσμα το οποίο αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στους δύο αντιπάλους.Ο Αρης προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος με τα γκολ του Κάμπορα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το απόλυτο με δύο νίκες, αφού ο «γηραιός» και τις δύο φορές απάντησε.Οι «κίτρινοι», παρά το καλό ξεκίνημα του Ηρακλή, που έχασε διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό να ανοίξει το σκορ, αφού στο 9’ ο Σηφάκης νίκησε τόσο τον Ντίκα, όσο και το κοντινό πλασέ του Γιαννούλη, ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι.Ο Κάμπορα στο 21’ έκανε εξαιρετική προσπάθεια και νίκησε τόσο τον Λέκι, όσο και τον Κοβαλέφσκι για να ανοίξει το σκορ, με το γκο να δίνει «φτερά» στους φιλοξενούμενους. Ο Αράνο στο 23’ έφτασε κοντά στο 0-2, όπως και οι Νασούτι και Κάμπορα ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Ηρακλής έφερε το σκορ στο 1-1, με την κεφαλιά του Ιάκομπ.Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά την ισοφάριση, αλλά ξανά ο Αρης ήταν αυτός που σκόραρε, ξανά με τον Κάμπορα, ο οποίος στο 38’ με εντυπωσιακή κεφαλιά από την εξαιρετική σέντρα του Κόκε, έκανε το 1-2, με τον ίδιο παίκτη αμέσως μετά να φτάνει μια ανάσα από το 1-3, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε το χατ-τρικ.Οι «κίτρινοι» πήγαν με πλεονέκτημα στα αποδυτήρια και ο Ηρακλής, με το ξεκίνημα της επανάληψης επιχείρησε νέα αντεπίθεση, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις. Στο 55’ ο Μπόσνιακ φάνηκε απειλητικός, αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε εκ νέου στο 58’.Ο Νάτσο Γκαρσία υπέπεσε σε ένα «χαζό» πέναλτι στον Μπόσνιακ και ο Επστάιν ήταν ψύχραιμος για να κάνει το 2-2! Η ομάδα του Προτάσοφ είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ο Γιάκομπ στο 60’ έχασε μια ευκαιρία απ’ αυτές που δεν χάνονται...Ετσι, το σκορ έμεινε στην ισοπαλία και με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται (και λόγω κούρασης) στα τελευταία λεπτά, το 2-2 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.Κίτρινες: Παπαστεριανός, Ντιέ, Ντίκα - Νασούτι, Αράνο, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Λέκι, Γιαννούλης, Παπαστεριανός, Ντιέ, Τουμά (46' Μπόσνιακ), Επστάιν, Ντίκα (88' Μιλάνο), Γιάκομπ (78' Κονέ).


ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Αράνο, Ναφτί, Νάτσο Γκαρσία (63' Φερνάντες), Κάμπορα, Κάλβο (77' Φλάβιο), Κόκε, Γκρατσιάν (88' Λαμπριάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: