Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Στο στόχαστρο Κατσιαμπής, διαιτητές
Ενταση επικράτησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, με το σφύριγμα της λήξης που βρήκε τον Ολυμπιακό να παραχωρεί ισοπαλία στον Ηρακλή, στη δεύτερη «γκέλα» των «ερυθρόλευκων».

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Τάσος Κατσιαμπής αντέδρασε στις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δεχτεί... σωρό αντικειμένων, ενώ απειλήθηκε σύρραξη μέχρι να αποχωρήσουν οι «κυανόλευκοι» και να φτάσουν στα αποδυτήρια.
Το... μένος των οπαδών δεν... περιορίστηκε στον Κατσιαμπή. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «έβραζαν» με τον βοηθό διαιτητή Γουργιώτη, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για την ακύρωση του γκολ του Μήτρογλου, με αποτέλεσμα να δεχτεί και αυτός λεκτική επίθεση και διάφορα αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: