Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ο Ηρακλής απουσιάζει και απορεί...

Ο Ηρακλής είναι απών από το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων και με σημερινή ανακοίνωσή του επιρρίπτει ουσιαστικά ευθύνες στην ελληνική ομοσπονδία.

Μία πρώτη εξήγηση είναι πως ο «γηραιός» δεν κλήθηκε για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο περσινό final four του Champions League, αλλά οι άνθρωποι του Ηρακλή αναρωτιούνται?

Ο Ηρακλής απουσιάζει και απορεί...

«Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε από τον τηλεοπτικό σταθμό που έχει και την κάλυψη του ελληνικού πρωταθλήματος (σ.σ. NovaSports), τα ενδιαφέροντα παιχνίδια του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων που διεξάγονται στο Κατάρ. Την Ευρώπη αντιπροσωπεύουν η πρωταθλήτρια TRENTINO, η πολωνική ΣΚΡΑ και η ρώσικη KAZAN με Wild card.

Διερωτώμεθα μήπως η απουσία της δευτεραθλήτριας ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, δημιουργεί στην Ελληνική Ομοσπονδία βόλεϊ αλλά και στον αντιπρόεδρο της FIVB κο Τσόκρη κάποια ερωτηματικά και τι ενέργειες έχουν γίνει για να απαντηθούν...;», αναφέρει χαρακτηριστικά η «κυανόλευκη» ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: