Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ-Ε 1-ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

unutulmaz.jpg
Ο Harun (Serhan Yavas) είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία, ο οποίος διαχειρίζεται μαζί με τον πατέρα του Feyyaz (Fikret Hakan), την οικογενειακή τους επιχείρηση. Η μεγάλη αγάπη του Harun είναι η Melda (Sinem Oztufan), η οποία εργάζεται στην εταιρεία τους. Η Melda είναι μια όμορφη νεαρή κοπέλα, πολύ λογική και χαίρει την εκτίμηση του Feyyaz.
Ωστόσο, ο Harun ξαφνικά ερωτεύεται ένα άλλο κορίτσι, την Eda (Ozlem Γιλμάζ), την οποία και γνωρίζει εντελώς τυχαία. Παρόλα αυτά, μετά από μερικά ρομαντικά σαββατοκύριακα που παιρνούν μαζί, ο Harun αναγκάζεται να αφήσει την Eda επειδή ο πατέρας του ο Feyyaz, θέλει να παντρευτεί την Melda. Τα πράγματα ,όμως, μπερδεύονται πάρα πολύ, όταν ο Harun και η οικογένειά του πάει να ζητήσει το χέρι της Melda από την οικογένειά της. Και αυτό γιατί;

Γιατί εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη ! Η Melda και η Eda είναι αδελφές... Η Eda από την μεριά της παραμένει σιωπηλή και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους. Τώρα, η Eda φέρνει το βάρος της αδελφής της στον έναν ώμο και την αγάπη της για Harun από την άλλη. Ωστόσο, η ιστορία περιπλέκεται όταν η Eda ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος με το παιδί του Harun. Η Melda θα ανακαλύψει την αλήθεια για τον Harun και την Eda; Ο Harun θα επιστρέψει στην Eda ή θα μείνει στο πλευρό της Melda;




ελευθερία στο διαδίκτυο

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 44 ΚΑΙ ΠΑΜΩ

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω να βρω κανενα επεισοδιο εκτος απο το πρωτο! που πρεπει να ψαξω;

serraios είπε...

http://sat-tv-gr.blogspot.de/

Ανώνυμος είπε...

σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tha ithela an mporei kaneis na mou steilei link gia t episodeia 1 ews 20 plzz

Ανώνυμος είπε...

http://sat-tv-gr.blogspot.de/
Το παραπάνω link δεν λειτουργεί πλέον... Παρακαλώ που μπορούμε να βλέπουμε στο εξής τις αγαπημένες μας σειρές; Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

pou boro na vlepo pleon ta epeisodia ASI tis tourkikes siras

serraios είπε...

http://aneksarthtoi.blogspot.de/

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα λεει οτι :Δεν έχετε λάβει πρόσκληση για την ανάγνωση αυτού του ιστολογίου. Εάν νομίζετε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το συντάκτη του ιστολογίου για να ζητήσετε πρόσκληση....ti prepei na kanw?

Ανώνυμος είπε...

sugnwmh mporeite na mou peite pou tha vrw ta episodia tou moiraiou erwta apo tn arxh?

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη θα ηθελα να δω το επισοδειο 121 του μοιραιου ερωτα!Πως μπορω να το δω?

Unknown είπε...

Για σας και εγω αυτο το προβλημα εχω δεν με αφηνη να μπω ζηταει προσκληση που μπορω να δω σουλειμαν και φατμαγκιουλ;;;;