Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Τέλος ο Προτάσοφ, ανέλαβε ο Κωφίδης

Το χθεσινό παιχνίδι του Ηρακλή με τα Τρίκαλα ήταν το τελευταίο για τον Ολεγκ Προτάσοφ στον πάγκο του «γηραιού». Η πέμπτη σερί ήττα και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Αντώνη Ρέμο.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι διοικούντες είχαν επαφές με τον Ουκρανό τεχνικό και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μαζί του. Σε πρώτη φάση, στον πάγκο του Ηρακλή στον Κυριακάτικο (1/11, 14:30) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος θα καθίσει ο Σάββας Κωφίδης, που μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας και έχει βρεθεί και στο παρελθόν στη θέση του πρώτου προπονητή.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η λύση Κωφίδη να είναι και μόνιμη. Στις πρώτες συζητήσεις ακούστηκε ταυτόχρονα και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη, ωστόσο, προτιμήθηκε ο 49χρονος τεχνικός που ήταν ήδη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, είχε άποψη για υλικό, αλλά και γνώση της κατάστασης στην ομάδα.

Ο Κωφίδης έκανε το πρωί την πρώτη του προπόνηση και ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (1/11, 14:30). Μια προπόνηση, που όπως και χθες, διεξάγεται με την παρουσία των ΜΑΤ. Στη συνέχεια δήλωσε: «Μου ζητήθηκε να είμαι στον πάγκο της ομάδας. Προέχει να έχουμε ηρεμία και να πάμε σαν ομάδα ενωμένοι όλοι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια. Και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητές είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε κάτω από αυτή την πίεση.

Για αυτό πρέπει να ξεχωρίζουμε σαν ποιότητα και σαν ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. πρέπει και εμείς και ο κόσμος να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα όμως πρέπει να φανεί. Το θέμα της πίεσης σε έναν ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο. Οφείλουμε όμως να έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα μιλήσει με τον Προτάσοφ», ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Να γίνουν ένα με την ομάδα. Να βαδίσουμε μαζί». Για το? ταρακούνημα που χρειάζεται η ομάδα είπε: «Το σοκ μπορεί να έρθει και μέσα από την ηρεμία. Το μόνο που χρειάζεται είναι ηρεμία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης».

Στο μεταξύ, στη Μίκρα βρέθηκε και ο Προτάσοφ, ο οποίος χαιρέτησε τους παίκτες και αποχώρησε απογοητευμένος. «Δεν ξέρω αν είναι δύσκολη για μένα, αλλά είναι σίγουρα δύσκολη για τα παιδιά. Πρέπει να βρουν τον δρόμο για τις επιτυχίες. Όσο ήμουν στον πάγκο προσπάθησα να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μας βγήκαν. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κωφίδη», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προτάσοφ είναι ο έκτος προπονητής ομάδας της Superleague που αντικαθίσταται, μετά από μόλις 8 αγωνιστικές πρωταθλήματος (και μία αγωνιστική ημέρα Κυπέλλου για τους «μεγάλους»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: