Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Επιστρέφει ο «Μούσλι» με Ξάνθη

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη, στον αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το τέλος της προετοιμασίας, την Παρασκευή, βρήκε τους πάντες ετοιμοπόλεμους και τους τραυματίες να επιστρέφουν καθώς κανονικά προπονήθηκαν οι Χαλκιάς, Μουσλίμοβιτς και Αμπουμπακάρι.

Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας, όπως και ο Βόσνιος επιθετικός συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Kρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη.

Τέλος, στην Εθνική ομάδα των χωρών τους κλήθηκαν οι Μουσλίμοβιτς (για τον διπλό αγώνα μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ εναντίον της Πορτογαλίας) και Κοντρέρας (για τον φιλικό αγώνα Χιλή-Παραγουάη στις 4 Νοεμβρίου). Ο Χιλιανός αμυντικός θα αναχωρήσει αμέσως μετα το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: