Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Συναγερμός για τη συμμορία που "χτυπά" ζευγαράκια στο Σέιχ Σου

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της τετραμελούς συμμορίας που φοράει στρατιωτικά ρούχα παραλλαγής και «χτυπά» ζευγαράκια στο δάσος του Σέιχ Σου.

Οι τέσσερις ληστές φαίνεται ότι χτύπησαν για ακόμη μια φορά το μεσημέρι των Χριστουγέννων, όταν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους πλησίασαν αιφνιδιαστικά και απείλησαν με όπλα 23χρονο οδηγό Ι.Χ. και τη συνοδό του, στο δάσος του Σέιχ Σου. Τους αφαίρεσαν χρήματα, μία πιστωτική κάρτα και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων όπως και τους κωδικούς τους, με τις οποίες σήκωσαν χρήματα από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Θύμα ληστών όμως έπεσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων και ένας 31χρονος. Τρεις άγνωστοι, αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν χρήματα και δύο κάρτες τραπεζικών συναλλαγών. Στη συνέχεια, οι ληστές τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 31χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Στο στόχαστρο των ληστών μπήκε και ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την παραμονή των Χριστουγέννων, λίγο πριν κλείσουν τα μαγαζιά, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: