Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης, μετά από σκληρή μάχη με το θάνατο. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στην εντατική λόγω επιπλοκών που σημειώθηκαν, μετά από επέμβαση στο έντερο.

Είχε υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα στον "Ευαγγελισμό" αλλά τις τελευταίες ημέρες είχε μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

O Νίκος Κακαουνάκης γεννήθηκε το 1938 στην Πολυρήνεια Κισσάμου της Κρήτης.
Απόφοιτος εκκλησιαστικής σχολής, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία για πρώτη φορά την δεκαετία του 60.

Το 1964 γνωρίστηκε τυχαία με τον Χρήστο Λαμπράκη, χάρη στον οποίο βρέθηκε να εργάζεται στο Βήμα, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ελεύθερος ρεπόρτερ, αλλά και καλύπτοντας το δικαστικό και και το επαρχιακό ρεπορτάζ.

Το 1978 ξεκίνησε να εργάζεται στα ΝΕΑ ως προϊστάμενος πλέον του ελεύθερου ρεπορτάζ.

Από το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται στο ενημερωτικό ραδιόφωνο. Παρουσίαζε την εκπομπή του "Μια στο καρφί και μια στο πέταλο", η οποία μεταδιδόταν για αρκετά χρόνια από τον Sky και αργότερα από τον Flash.

Ο Νίκος Κακαουνάκης συνεργαζόταν ως σχολιαστής με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια, όπως το Mega, τον Alpha, τον Antenna και το Alter.

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την έντυπη δημοσιογραφία ως εκδότης, με την εφημερίδα "Καρφί".

Ήταν γνωστός για τον ευθύ και άμεσο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τα θέματα της επικαιρότητας και της πολιτικής, αλλά και για τη ζεστή του σχέση με το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: