Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης

ΠΑΟΚ
Θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης

Επιμέλεια: Νίκος Τοσκίτσης
Δημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2009 13:53


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πεισματικά εδώ και πολύ καιρό δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, παρά τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό, φαίνεται πως επιθυμία του είναι να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, την ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει και ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Την ομάδα που τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, που μαζί της αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ αλλά και την ομάδα που άφησε σε μία πολύ περίεργη περίοδο για τον ασπρόμαυρο σύλλογο, για την ακρίβεια σε μία από τις χειρότερες περιόδους του Δικεφάλου.

Σίγουρα πολλά μπορούν να γράφονται και να λέγονται αλλά το μόνο που είναι δεδομένο είναι η πρόθεση του παίκτη να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάτι που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους του ανθρώπους του Δικεφάλου.

Υπάρχουν εμπόδια

Ο Σαλπιγγίδης είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην θέση του επιθετικού, μία θέση όπου ο ΠΑΟΚ ψάχνει αγωνιωδώς να ενισχυθεί. Το αν όμως τελικά ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να προχωρήσει σε βαθύτερες διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, θα φανεί στην συνέχεια.

Άλλωστε μεταξύ άλλων εμποδίων, αυτό που θα πρέπει να εξετασθεί είναι και το κλίμα που θα επικρατεί την δεδομένη στιγμή (όποια θα είναι αυτή και αν έρθει ποτέ), στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Άλλωστε κόσμος και Σαλπιγγίδης έχουν ένα πολύ περίεργο δέσιμο μίσους και αγάπης, αγάπης και μίσους… Όλα αυτά φυσικά εξαιτίας εκείνης της απόφασης του, τον Αύγουστο του 2006 να συνεχίσει την καριέρα στον Παναθηναϊκό. Απόφαση άκρως αντίθετη με την τωρινή του πρόθεση, να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, σε μία περίοδο που θα μπορούσε να κερδίσει ένα «βασιλικό» συμβόλαιο στους πράσινους ή να κάνει το άλμα σε κάποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: