Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Κωφίδης: «Είμαι ικανοποιημένος»

Κωφίδης: «Είμαι ικανοποιημένος»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σάββας Κωφίδης από την απόδοση των παικτών του μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο. Οι «κυανόλευκοι», βρίσκονται σχεδόν στην ίδια μοίρα με τους «κιτρινόμαυρους», που ταλανίζονται από εξωαγωνιστικά προβλήματα και ο σημερινός βαθμός τους δίνει κουράγιο για να συνεχίσουν.
«Είναι λογικό μετά από ένα σημείο να επηρεάζονται οι παίκτες. Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά πράγματα κι έχουν δημιουργήσει μια γενικότερη ανασφάλεια. Ωστόσο, όταν ένας παίκτης μπαίνει μέσα στο γήπεδο, τα ξεχνάει όλα. Πρέπει όμως να δείξεις χαρακτήρα, ούτως ώστε να μην στέκεσαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις», παραδέχτηκε ο Κωφίδης.

Αναφερόμενος στο ματς, είπε: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει ποιότητα και ποδοσφαιριστές ήλεγξαν την μπάλα, ενώ είχαμε πολλά προβλήματα κυρίως στα μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή. Παρότι ο αντίπαλος ήλεγξε τον ρυθμό, οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν ότι περισσότερο διέθεταν και θα έλεγα ότι δημιουργήσαμε πολύ πιο επικίνδυνες φάσεις από τον αντίπαλο.

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, καθώς έτσι όμως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και ήμασταν τυχεροί, από την άλλη πλευρά όμως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες στο τέλος».

Από πλευράς παικτών, ο Στέλιος Ηλιάδης, τόνισε: Ηλιάδης: «Πιστεύω ότι η ισοπαλία είναι ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χάσαμε και οι δυο ομάδες ευκαιρίες».

Αναφερόμενος στα «μπλακ άουτ» που παθαίνει ο «γηραιός», είπε: «Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, που μπαίνουμε και τρώμε γκολ και χαλάμε όλη την καλή εικόνα που έχουμε δείξει στο υπόλοιπο ματς. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Ο βαθμός που πήραμε αποτελεί ανάσα για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: