Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η επιστροφή του “Ζορό”


Με τον Ίσμαελ Μπλάνκο να σκοράρει δύο φορές η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ανακοινώσεις από την Ξάνθη για την διαιτησία την ώρα του ματς. Δείτε το βίντεο. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν νωχελικά τον αγώνα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 9ο λεπτό, όταν ο Μπούγκα εκμεταλλεύτηκε τα συνεχόμενα λάθη από Αραούχο και Μάκο, πλασάροντας εξαιρετικά τον Σάχα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και απάντησαν άμεσα με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπλάνκο στο 17ο λεπτό. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε δοκάρι με το φάουλ του Σκόκο στο 35΄και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Λεονάρντο, μετά από σέντρα του Τζιμπούρ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άλλον διαιτητή αφού ο διαιτητής Κουκουλάκης υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε με τον τέταρτο, Καλογερόπουλο. Η εικόνα του αγώνα όμως δεν άλλαξε με την ΑΕΚ να είναι καλή επιθετικά και κάκιστη αμυντικά, η Ξάνθη πάλεψε για τον βαθμό μέχρι το 79ο λεπτό. Τότε οι γηπεδούχοι ξεδιπλώθηκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση ο Γεωργέας έδωσε την ασίστ στον Μπλάνκο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σπούρτνινγκ και να γράψει το τελικό 3-1.

Η Ξάνθη απάντησε με δύο ανακοινώσεις κατά την διάρκεια του αγώνα! Η πρώτη μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Μπλάνκο αναφέρει: “Θεωρούμε ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλντι σαν και αυτό που δόθηκε στην Αεκ στο πρώτο ημίχρονο...”
Η δεύτερη ανακοίνωση εξεδόθει στο ημίχρονο του αγώνα με αποδέκτες τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ. “Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλτι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του Προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά…” ανέφερε η Θρακιώτικη ΠΑΕ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (61' Λαγός), Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Σταθάκης, Τζιωρτζιόπουλος, Μπέρτος, Στρμπα, Βασιλακάκης, Στίνγκα, Σουάνης, Μπουγκουρέλ, Αλ Σαΐφι (64' Έλινγκτον), Ζίεντσουκ (68' Μάριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: