Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Βαριά “καμπάνα” στον Ηρακλή

Ακριβά πλήρωσε τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον ΕΑΠ ο Ηρακλής,

Η ομάδα βόλεϊ του “γηραιού” τιμωρήθηκε με έναν χρόνο αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα με την ΕΑ Πατρών.

Ο Ηρακλής ήταν υπότροπος από το περσινό φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Πράγμα όπου και κει οι οπαδοί του είχαν δημιουργήσει προβλήματα. Τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την ΕΑΠ για τα προημιτελικά του CEV Cup στις 3 Φεβρουαρίου του 2010 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ, η οποία τιμώρησε τον Ηρακλή με αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδία βόλεϊ :
“Εχοντας ήδη ξεκινήσει από πέρυσι καμπάνια κατά της βίας, μετά τα κατακριτέα επεισόδια που έγιναν στο φάιναλ φορ του Champions League στην Πράγα, οι αρχές της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ είναι δυστυχώς υποχρεωμένες να συνεχίσουν τις σχετικές προσπάθειες και να σκληρύνουν τα υπάρχοντα μέτρα προκειμένου να καταπολεμηθεί οποιαδήποτε έκφραση χουλιγκανισμού.
Παρά τις ποινές που είχε επιβάλει η εκτελεστική επιτροπή της CEV κατά του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ορισμένα έκτροπα συνέβησαν και πάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς με την ΕΑ Πατρών για τα προημιτελικά του CEV Cup, στις 3 Φεβρουαρίου 2010.
Ετσι, η CEV αποφάσισε να αποκλείσει τον Ηρακλή για τουλάχιστον ένα χρόνο από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και επίσης να του επιβάλει ένα πολύ σημαντικό πρόστιμο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: